Web Analytics
More
    Reklāma

    Coca-Cola izlaidīs jaunu garšu, pateicoties Fortnite videospēlei

    Jaunākie raksti

    Atspirdzinošo dzērienu zīmols Coca-Cola izlaidīs jaunu dzērienu, kura dizains un garša veidota iedvesmojoties no videospēles Fortnite.

    Jaunās dzērienu garšas aizsākumi meklējami uzņēmuma noslēgtajā sadarbībā ar videospēļu organizāciju PWE, radot speciālu spēles salu un uzdevumus Fortnite. Šī sala nosaukta par Pixel Point, kas sevī iekļauj dažādus uzdevumus saistībā ar jauno dzērienu. Jaunās Coca-Colas garšas nosaukums būs Byte, un tā garšošot pēc pikseļiem, un par šādu  garšu kārpiņu kairinājumu varam tikai spriedelēt. Pats interesantākais, ka to vispirms varēs iegādāties Fortnite spēlē, bet tikai tad tā nonāks veikalu plauktos, kuros būs pieejama ierobežotā daudzumā.

    Reklāma

    Visticamāk, tas vairāk ir kā mārketinga triks videospēļu fanu vidū, lai popularizētu jauno dzērienu. Tāpat to var uzskatīt par daļu no metaversa apgūšanas, radot digitālo Coca-Cola dzērienu, kuru varēs dzert mūsu digitālais avatars. Protams, Coca-Cola Byte būs pieejama ierobežotā daudzumā, un negribas ticēt, ka mēs to ieraudzīsim Latvijā.

    AvotsKitguru
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma