Web Analytics
More
    Reklāma

    Pie pircējiem nonāks jaudīgākais personālo datoru procesors – Intel Core i9-12900KS

    Jaunākie raksti

    Tehnoloģiju izstādē CES 2022, kas norisinājās šī gada sākumā, Intel izziņoja jaunu 12. paaudzes Core i9 sērijas procesoru. Beidzot tas nonāks pie lietotājiem, kļūstot par jaudīgāko personālo datoru procesoru.

    Jaunais Core i9-12900KS procesors varēs sasniegt 5,5GHz lielu takts frekvenci, kas ļauj tam ieņemt lomu kā jaudīgākajam procesoram ikdienas datorā. Tas ir balstīts uz šobrīd esošo Core i9-12900K modeli, un S burts galā apliecina, ka jaunais procesors ir īpašas un ātrāka versija (special edition). Tas panākts, palielinot pieejamo jaudu līdz 150W, attiecīgi takts frekveni palielinot par 300MHz. Šis procesors būs īpaši piemērots videospēļu faniem.

    Reklāma

    Core i9-12900KS sastāvēs no astoņiem augstas veiktspējas kodoliem, kā arī astoņiem augstas efektivitātes kodoliem. Tātad tas būs identisks 16 kodolu procesors jau esošajai “Alder Lake” sērijai. Tas darbosies ar Z690 mātesplatēm, kā arī Intel iesaka izmantot jaunākos BIOS, lai sasniegtu labāko videospēļu pieredzi. Tā cena būs 739 USD, un ar to būs aprīkoti arī jau gatavi datori.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma