Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple nākotnē varētu piedāvāt iPhone abonēšanas pakalpojumu

    Jaunākie raksti

    Šobrīd ir skaidri redzams, ka ļoti daudz dažādu servisu tiek veidoti uz mēneša maksas bāzes, kā arī iekārtas var iegādāties līzingā vai ar fiksētu mēneša maksājumu, pēc laika tās nomainot. Ir parādījušās baumas, ka Apple strādā pie īpaša iPhone abonēšanas servisa.

    Kā ziņo Apple eksperts Marks Gurmans (Mark Gurman), tad uzņēmums strādā pie jaunas maksājumus shēmas, lai varētu iegādāties iPhone viedtālruni. Tā būs atšķirīga no ierastajiem kredīta maksājumiem, bet būs balstīta uz fiksētu mēneša maksu. Kā ziņo Gurmans, šī shēma ir veidota ar domu, ka lietotājs saņem noteiktu funkcionalitāti tik ilgi, kamēr par to maksā. Līdzīgi, kā tas tiek darīts ar daļu mūsdienu auto funkcionalitātes, kura jau ir iebūvēta pašā automašīnā, tomēr par to ir jāmaksā, lai lietotu.

    Šāda shēma varētu patikt tiem lietotājiem, kuri zina, ka būs iPhone lietotāji ilgtermiņā, un regulāri vēlēsies iegādāties jaunu viedtālruņa modeli. Šeit gan gribētos minēt, ka jau šobrīd var nodot veco iekārtu, kā pirmo maksājumu jauna modeļa iegādei, tādējādi samazinot pamata cenu. Līdzīgu maksājuma modeli piedāvā Google saviem Chromebook portatīvajiem datoriem tieši uzņēmumiem. Tāpat pie līdzīgas sistēmas strādā fitnesa zīmols Peloton.

    Nākotnes kontekstā šādu shēmu varētu piedāvāt arī citiem Apple produktiem, piemēram, Mac datoriem. Šeit gan vēl jāstrādā pie dažādām atcelšanas shēmām, kā arī situācijām, kad klients neveic maksājumus. Piedāvājumu varētu salīdzīnāt ar SmartDeal iespēju iDeal veikalos.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    wils
    29.03.2022 10:34

    LMT jau sen piedāvā, tikai mani tas nepievilina.

    Aivars
    29.03.2022 17:35
    Reply to  wils

    Pastāstiet, lūdzu, kāpēc nepievilina. Kādi ir zemūdens akmeņi? Jo pats domāju par LMT atvērto.

    Flare
    29.03.2022 12:02

    Principā tas pats, kas LMT Atvērtais.

    Reklāma