Web Analytics
More
    Reklāma

    Kritienu testi apliecina, ka jaunais iPhone SE ir gandrīz tikpat izturīgs cik iPhone 13

    Jaunākie raksti

    Marta sākumā Apple iepazīstināja ar trešās paaudzes iPhone SE modeli, un viens no jaunumiem bija izturīgāka stikla izmantošanu, ar kuru ir aprīkots gan telefona ekrāns, gan tā aizmugure.

    Uzņēmums Allstate Protection Plans ir veicis līdzīgu kritienu testu ar iPhone SE, kā tas iepriekš bija ar iPhone 13. Pēc tiem atklājies, ka jaunais viedtālrunis izturējis sešu pēdu (~182cm) augstu kritienu bez liekām problēmām. Bija redzami tikai mazi sasitumi telefona rāmī. Tomēr pēc otrā kritiena uz telefona aizmuguri, tā neizdzīvoja, un ir redzamas plaisas, taču iPhone SE turpināja savu darbību. Līdzīgu rezultātu parādīja arī iPhone 13. Tiesa, pēc otrā kritiena tā aizmugure gan netika bojāta, ko varētu absorbēt alumīnija rāmis.

    Jaunais iPhone SE ir saņēmis tādu pašu priekšējo stiklu kā iPhone 13 modeļi, tomēr tie nav saņēmuši jauno keramisko pārklājumu, kas nodrošina vēl papildu drošību. Papildu tam telefons tika pakļauts ūdens testam, kurā 30 minūtes atradās viena metra dziļumā. Arī pēc tam darbība bija optimāla, tikai pirmo stundu bija problēmas ar skaļruņiem, kas pēc tam izžuva un atgriezās normālā stāvoklī. Protams, šādi testi ir ļoti subjektīvi, un katrs ierīces kritiens var nest nepatīkamas sekas.

    Avots: Allstate Protection Plan
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Gnazis
    25.03.2022 19:07

    “Tikpat” latviešu valodā jāraksta vienā vārdā (virsrakstā ir). Tas nekas, ka tik daudzi raksta atsevišķi, tāpēc tas nekļūst par pareizo variantu.
    “Absorbēt” arī jāizlabo. Tekstā ir lieks komats, bet ko nu par to.
    Piekasīšanās nav mans hobijs, taču tā tomēr ir mūsu valoda. :)

    25.03.2022 23:31
    Reply to  Gnazis

    hint: iezīmē un nospied ctrl+enter

    Reklāma