Web Analytics
More
    Reklāma

    Netflix iegādājas jau trešo videospēļu uzņēmumu Boss Fight Entertainment

    Jaunākie raksti

    Straumēšanas serviss Netflix turpina savu paplašināšanos videospēļu jomā, jo uzņēmums iegādājies trešo videospēļu izstrādātāju uzņēmumu Boss Fight Entertainment.

    Protams, šīs darījums nav tik grandiozs, kā Activision Blizzard nonākšana Microsoft īpašumā, tomēr tas norāda uz Netflix vēlmi savu servisu paplašināt ar videospēlēm. Boss Fight Enterteinmnet piedāvā vienkāršas, skaistas un smieklīgas spēles, kad lietotājs to vēlas darīt. Tas lieliski sasaucas kopā ar Netflīx straumēšanas servisu, kas pārraida seriālus un filmas dažādās iekārtas, kur vien pieejams internets. Uzņēmums piedāvās esošās Boss Fight spēles esošajiem abonentiem, kas ļaus izstrādātājam turpināt darbu pie to attīstības, neuztraucoties par finansiālo pusi.

    Reklāma

    Boss Fight Entertainment ir 150 cilvēku liels uzņēmums, kas bāzēts ASV. Viena no zināmākajām spēlēs varētu būt Dungeon Boss, kas ir RPG tipa spēle viedtālruņos. Pēdējo mēnešu laikā Netflix iegādājās vēl divus citus videospēļu izstrādātājus Night School Studio un Somijā bāzēto Next Games. Pagaidām Netflix ir tikai sākuma stadijā, veidojot videospēļu nodaļu, taču sagaidāms, ka nākotnē mēs varētu sagaidīt nopietnu konkurenci tādiem videospēļu straumēšanas servisiem, kā Nvidia GeForce Now un Google Stadia.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma