Web Analytics
More
    Reklāma

    Zaļo un Viedo Tehnoloģiju klasteris piedalās vispasaules konferences “GoGlobal.Green” organizēšanā

    Jaunākie raksti

    No 22. līdz 24. martam tiešsaistē norisināsies vispasaules konference “GoGlobal.Green” ar mērķi demonstrēt vietas uz pasaules, kur sekmīgi attīstītas videi draudzīga un ilgtspējīga uzņēmējdarbība, kā arī konferences dalībniekiem dot ieskatu starptautiskos tirgos un eksportspēju tajos un uzņēmējiem savstarpēji apmainīties ilgtspējības un aprites ekonomikas īstenošanas pieredzē. Pasākuma organizēšanā piedalās arī biedrība “Zaļo un Viedo Tehnoloģiju Klasteris” un biedrība “Impact Hub Liepāja”.

    ““GoGlobal.Green” konference jau otro gadu apvienos uzņēmumus un uzņēmējus no visas pasaules, lai veicinātu to ilgtspējīgu izaugsmi un virzītos pretī Apvienoto Nāciju Organizācijas ilgtspējīgas attīstības mērķu sasniegšanai. 3 dienu laikā konference aptvers visu pasauli – pirmajā dienā savā pieredzē dalīsies Āzijas un Klusā okeāna reģiona uzņēmumi, otrajā dienā būs iespējams uzzināt vairāk par Eiropas un Āfrikas tirgu specifiku, savukārt noslēdzošajā dienā uzmanības centrā nonāks Ziemeļamerikas un Dienvidamerikas starptautiskie tirgi. “Zaļo un viedo tehnoloģiju klasteris” ir pagodināts organizēt Eiropas dienu, demonstrējot Latviju kā atbalstošu un vērtīgu vidi zaļo uzņēmumu veidošanai un izaugsmei, kā arī ar visu pasauli dalīties labās prakses piemēros no savas, biedru un Latvijas uzņēmumu ilgtspējības procesu vadības pieredzes,” stāsta biedrības “Zaļo un Viedo Tehnoloģiju Klasteris” valdes priekšsēdētājs Salvis Roga.

    Reklāma

    Pasākuma dalībnieki trīs dienu laikā varēs uzklausīt vairāku uzņēmēju pieredzes stāstus, iesaistīties nozares ekspertu paneļdiskusijās, iegūt jaunus kontaktus un tīkloties ar uzņēmējiem no visas pasaules, kā arī piedalīties īpaši sagatavotās darbnīcās par ienākšanu jaunos eksporta tirgos.

    Latviju konferences stāstu daļā pārstāvēs Raivis Ekšteins no uzņēmuma “Inpass”, informējot par datos balstītu CO2 samazināšanu un Viktorija Martinsone no uzņēmuma “co2capture.fund”, daloties pieredzē par mežu komercializāciju digitālos aktīvos. Tostarp paneļdiskusijā par klimatneitrālu uzņēmējdarbību piedalīsies  “Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras” Jaunuzņēmumu padomes priekšsēdētājs Imants Martinsons, biedrības “Zaļo un Viedo Tehnoloģiju Klasteris” valdes locekle Anete Grundberga, “Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras” Inovāciju un tehnoloģiju departamenta direktors Ņikita Kazakevičs un tehnoloģiju uzņēmuma SIA “InPass” izpilddirektors Raivis Ekšteins.

    “GoGlobal.Green” konferenci organizē “Impact Hub Leipzig” sadarbībā ar vairāk kā 10 organizācijām visā pasaulē. Detalizētu pasākuma programmu un dalības pieteikuma formu var atrast pasākuma mājaslapā šeit: goglobal.green

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma