Web Analytics
More
    Reklāma

    Jaunais Apple iPhone SE tomēr saņēmis 4GB operatīvo atmiņu

    Jaunākie raksti

    8. martā Apple izziņoja atjauninātu trešās paaudzes Apple iPhone SE modeli, kas tagad ir aprīkots ar A15 Bionic procesoru. Ir atklājies, ka viedtālrunim ir arī lielāka 4GB operatīvā atmiņa, salīdzinot ar 3GB iepriekšējam 2020. gada modelim.

    Mūsu Apple prezentācijas apskatā starp lasītājiem pacēlās karsta diskusija par to, ka jaunais iPhone SE saņēmis 3GB RAM, un par salīdzinoši augsto cenu (vairāk nekā 500 EUR) un veco izskatu, šis telefons nav tā vērts. Tomēr neilgi pēc prezentācijas atklājies, ka atjaunotais iPhone SE ir aprīkots ar 4GB. Tātad tā jaudai būtu jābūt identiskai iPhone 13 un iPhone 13 mini telefoniem, kam ir tāda pati tehniskā specificikācija. Ar lielāku operatīvo atmiņu ir aprīkoti vienīgi iPhone 13 Pro un Pro Max modeļi, kas ir 6GB.

    Šī informācija nākusi klajā pēc Xcode 13.3 RC analīzes, kur teksta fragmentos ir iespējams atrast dažu iPhone modeļu RAM lielumus. Tāpat iepriekš ziņojām, ka šajā gadā jaunie Apple flagmaņi beidzot varētu saņemt lielāku operatīvo atmiņu, kas nav tikusi palielināta jau vairākus gadus. Tagad tie varētu būt 8GB. Jaunajiem iPhone SE modeļi Latvijā būtu jābūt pieejamiem no 25. marta.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma