Web Analytics
More
    Reklāma

    Salokāmo viedtālruņu tirgus varētu sasniegt 29 miljardu dolāru vērtību

    Jaunākie raksti

    Pagājušajā gadā tika pārdoti 7 miljoni salokāmo telefonu, un analīze no International Data Corporation norāda uz to, ka šī tirgus vērtība pēc trim gadiem varētu sasniegt 29 miljardus dolāru.

    Atskaitē norādīts, ka līdz 2025. gada varētu tikt pārdotas 27,6 miljoni salokāmo telefonu vienības, tas nozīmē, ka tirgus varētu trīskāršoties, salīdzinot ar šo brīdi. Pagaidām tas ir pateicoties veiksmīgajai Samsung darbībai, piedāvājot Z Flip un Z Fold viedtālruņus, un pieprasījums pēc tiem pieaug katru gadu. Tirgus ļoti aktīvs ir tieši ASV, kur bāzēti 35% no visa šādu telefonu tirgus.

    Reklāma

    Protams, salokāmie telefoni šobrīd aizņem aptuveni 0,5% no visa viedtālruņu tirgu, un tā ir pavisam maza daļa. Taču Samsung sniegtā informācija norāda, ka ar šādu modeļu piedāvāšanu izdodas pie sevis pārvilināt Apple iPhone lietotājus. Tāpat ir redzams kāpums tajā lietotāju daļā, kas pāriet no klasiskajiem viedtālruņiem uz salokāmajiem. Svarīgs faktors ir arī cena, un šajā kontekstā Samsung ir izdevies sasniegt zemāko cenu līdz šim, kas ir 999,99 USD par Z Flip3 modeli.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    21.02.2022 11:48

    Drīzāk būtu slaideru formātu atjaunojuši. Vecā Nokia 7230 formātā piemēram.

    Reklāma