Web Analytics
More
    Reklāma

    Oppo kopā ar Hasselblad attīstīs viedtālruņu kameras

    Jaunākie raksti

    Pagājušajā gadā mobilo telefonu zīmols OnePlus paziņoja par sadarbības uzsākšanu ar fotokameru uzņēmumu Hasselblad, lai attīstītu savas viedtālruņu kameras. Līdzīga sadarbība tagad noslēgta arī ar uzņēmumu Oppo.

    Hasselblad kameru tehnoloģijas ieraudzīsim nākamajā Oppo Find X sērijas flagmaņu klases tālrunī. Viens no galvenajiem mērķiem ir uzlabot krāsu atspoguļošanu ar telefona kamerām, lai uzstādītu jaunus standartus visā jomā. Šīs ziņas gan nav pārāk šokējošas, jo nopludinātajās Find X5 Pro viedtālruņa bildēs bija redzams trīs kameru modelis ar Hasselblad vārdu. Tagad šīs ziņas ir oficiāli apstiprinātas no paša Oppo. Kā arī iepriekšējā vasarā Oppo apvienojās ar OnePlus.

    Reklāma

    Kā norāda uzņēmums, tad nākamie Oppo sērijas flagmaņu telefoni sacentīsies ar Samsung radītajiem Android tālruņiem, un tas ir nopietns pieteikums. Par to varēs pārliecināties nākamajā ceturksnī, kad paredzēts izlaist Find X5 Pro. Kā norāda baumas, tad viedtālruņa galvenā kamera būs aprīkota ar Sony IMX766 50MP galveno sensoru, kā arī 50MP ultra plato kameru un 13MP telefoto lēcu. Visticamāk, to darbinās Snapdragon 8 Gen 1 procesors.

    Kaut arī sadarbība ar Hasselblad izklausās ļoti labi, tomēr apskatos par OnePlus 9 modeli, kas bija pirmais telefons, kas sadarbojās ar Hasselblad, rezultāts nebija ļoti iespaidīgs. Kā norāda eksperti, tad to uzreiz nevajadzētu norakstīt, tomēr Hasselblad līdz šim noteikti ir spēcīgāks parasto fotokameru jomā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma