Web Analytics
More
    Reklāma

    “JPMorgan” kļuvusi par pirmo lielo banku, kas iekāpusi metaversā

    Jaunākie raksti

    ASV lielākā banka “JPMorgan” spērusi milzīgu soli metaversa iespēju izzināšanā un izmantošanā, atverot virtuālo atpūtas telpu “Onyx” blokķēdē bāzētajā Decentralendā. Tas noticis neilgi pēc tam, kad banka metaversu nodēvējusi par “1 triljona dolāru” tirgus iespēju. Turpat netālu jau iekārtojušies un savas virtuālās durvis vēruši arī tādi uzņēmumi kā “Samsung“, “Adidas“, “PricewaterhouseCoopers” un daži citi.

    “JPMorgan” savus apmeklētājus gaidīs Decentralandas tirdzniecības centrā “Metajuku“. Ieejot iekšā, redzams bankas izpilddirektora Džeimija Deimona digitālais portrets. “Onyx” atpūtas telpā, kas nosaukta “JPMorgan” blokķēdē balstītās maksājumu sistēmas vārdā, iespējams noskatīties bankas prezentāciju par kriptovalūtas ekonomiku un darīt citas aktivitātes, kas aktuālas klientiem.

    Reklāma

    “JPMorgan” banka metaversā

    Līdz ar iesoļošanu metaversā “JPMorgan” arī publicēja ziņojumu, kurā plaši aprakstītas uzņēmējdarbības iespējas, ko uzņēmumi var sagaidīt metaversā. Norādīts, ka “tuvākajos gados metaverss, visticamāk, kaut kādā veidā iefiltrēsies visās nozarēs. Tas ik gadu sniegs peļņas iespējas kopumā viena triljona dolāru apmērā”. Šādas prognozes nav nekas pārāk ambiciozs, ņemot vērā, ka jau tagad iedzīvotāji ASV ik gadu iztērē 54 miljardus dolāru virtuālajām precēm.

    Tā kā metaversā vēlas iesaistīties arvien vairāk uzņēmumu, likumsakarīgi, ka arī virtuālās zemes cena Decentralendā arvien pieaug. “JPMorgan” savā ziņojumā norādījis, ka no pērnā gada jūnija līdz decembrim virtuālās zemes vidējā cena dubultojusies no 6000 USD līdz 12 000 USD.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    17.02.2022 10:44

    Skaisti – 90to stila mājas lapas atgriežas :D Vienīgais salīdzinājumā ar šo mūsdienu sviestu cenām – tās tika izstrādātas un uzturētas pilnīgi kā bez maksas.

    karlis
    17.02.2022 11:36

    man patīk, ka mārketings izdomāja jaunu pieprasījumu tirgū.
    paies nedaudz laika, un mums liksies … kā mēs bez tā vispār spējām dzīvot ???

    Krotow
    17.02.2022 14:40

    Microsoft Bob 2.0 jeb kā 1980-to gadu fantāzijas par VR tipa lietotāja interfeisu kļuva par realitāti. Tiesa mazāk tizli tas viss nav palicis.

    Last edited 2 years ago by Krotow
    Reklāma