Web Analytics
More
    Reklāma

    Pasaules tirdzniecības centrs būs viens no pirmajiem, kas atslēgu vietā izmantos iPhone

    Jaunākie raksti

    Jaunākā Apple iPhone operētājsistēmas versija iOS 15 paplašina tālruņa lietošanu, ļaujot to izmantot kā digitālo atslēgu. Piemēram, saglabāt ofisa atslēgas viedā veidā Apple Wallet lietotnē, lai tās atvērtu ar telefona palīdzību.

    Pagājušajā gadā ziņojām, ka Apple uzsākusi sadarbību ar Hyatt viesnīcu tīklu, lai speciālās kartes, kas kalpo par istabiņu atslēgām, aizstāt ar iOS un Apple Wallet iespējām. Līdzīgu soli spēris nekustamā īpašuma uzņēmums Silverstein Properties, kura pirmā ēka, kas atbalstīs šo iespēju būs jaunais Pasaules tirdzniecības centrs Ņujorkas sirdī.

    Sistēma būs pavisam vienkārša, jo šobrīd esošajiem darbiniekiem un ēkas aktīvajiem apmeklētājiem būs jāpievieno savas esošās personiskās ieejas kartes Apple Wallet lietotnei. To nodrošinās Silverstein Properties speciāli veidotā Inspire lietotne, kura izveidos digitālo pieejas karti, kas tiek novietota Apple Wallet. Pēc tam ar Inspire lietotni paši ēkas apsaimniekotāji var kontrolēt kurām vietām lietotājiem ir pieeja. Tāpat tas palīdzēs principā reālā laikā nomainīt pieejas dažādām konferenču zālēm, kuras tiek izīrētas.

    Kā norāda uzņēmums, šādā veidā kontrolēs pieeju ofisa un atpūtas telpām, kā arī kafejnīcām, konferenču telpām un jogas studijām. Principā visur, kur var kontrolēt pieeju. Protams, digitālā atslēga darbosies gan ar iPhone, gan Apple Watch, līdz ar to visu laiku nebūs jāstaipa līdz telefons. Silverstein Properties plānos jau ir nākamās ēkas, kas tiks aprīkotas ar šādu pašu sistēmu, bet pirmā ēka atradīsies Ņujorkā.

    Avots9TO5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma