Web Analytics
More
    Reklāma

    Džo Rogans atvainojas “Spotify” un sola turpmāk piedomāt pie savu podkāstu satura

    Jaunākie raksti

    Neseno notikumu iespaidā, kad vairāki mūziķi likuši izņemt savu mūziku no “Spotify“, jo nevēlas to dalīt ar “dezinformatoru” Džo Roganu, uzņēmums beidzot sācis rīkoties. Turpmāk pie satura, kam ir kāda saistība ar Covid-19, būs atrodams īpašs brīdinājuma simbols. Tāpat “Spotify” sola rūpīgāk izvērtēt šāda veida saturu.

    Neilgi pēc tam pats Džo Rogans devis atbildi par radušos situāciju. Viņš “Instagram” augšupielādējis video, kurā atvainojas “Spotify”, kā arī pamatojis savu vēlmi uz podkāstiem aicināt pretrunīgi vērtējamus viesus. Tomēr Rogans sola “līdzsvarot” diskusiju saturu, vairāk pie tā piedomāt un aicināt uz sarunu cilvēkus ar dažādiem viedokļiem.

    Reklāma

    Šajā video Rogans stāsta, ka dažas no viņa diskusiju idejām nav bijušas tik rūpīgi sagatavotas un konkretizētas, jo sarunas scenārijs burtiski top reāllaikā. Viņaprāt, tas ir tas, kas šīs sarunas padara interesantas. Šajā sakarā Rogans arī izsaka lielu pateicību “Spotify”, kas viņu visu šo laiku atbalsta, un izteicis nožēlu, ka platformai no tā visa jācieš.

    Tāpat Rogans arī apstrīdējis to, ka divas viņa podkāsta epizodes jāatzīmē kā dezinformāciju saturošas. Viņš stāsta: “Es neesmu ne ārsts, ne zinātnieks. Esmu tikai cilvēks, kurš apsēžas un sarunājas ar cilvēkiem. Mani interesē interesantas sarunas ar cilvēkiem, kuriem ir dažādi viedokļi, nevis tādiem, kuriem ir tikai viena perspektīva”. Tomēr viņš sola “darīt visu iespējamo”, lai mēģinātu līdzsvarot šos pretrunīgākos viedokļus ar citu cilvēku perspektīvām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma