Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple Maps un Google Maps servisos paslēpta Tima Kuka māja

    Jaunākie raksti

    Ja kādā dienā izdomāsiet veikt virtuālo pastaigu pa Paloalto, lai redzētu Apple izpilddirektora Tima Kuka māju, tad tas vairs nebūs iespējams, jo tagad tā ir izplūdusi un aizsegta. Šādu skatu ieraudzīsiet gan Google Maps, gan Apple Maps digitālo karšu servisos.

    Šis, visticamāk, saistīts ar nesenās viešņas uzdarbošanos Tima Kuka īpašumā, kura ir izsekojusi Apple galveno cilvēku, kā arī uzdevusies par viņa sievu un rakstījusi dažādas ziņas Twitter platformā. Viņa tikusi pieķerta neatļauti šķērsojot Kuka māju Paloalto. Līdz ar to tas bijis par iemeslu, lai veiktu šādu pieprasījumu, abos lielākajos karšu servisos izpludinot privātmāju. Līdz šim noteikti būsiet pamanījuši, ka kartēs ierasti redzēt izplūdušas cilvēku sejas un mašīnu numura zīmes, taču konkrēti objekti ir reta parādība.

    Līdzīga situācija iepriekšējā gadā bija ar dziedātājas Billie Eilish māju Losandželosā, kad pēc viņas lūguma, Google Maps to izpludināja. Populārajai mūziķei arī bija uzradies izsekotājs, kurš visai bieži viesojās viņas mājas tuvumā. Izrādās, ka ikviens no mums var pieprasīt, lai mūsu īpašumi tiktu paslēpti līdzīgā veidā. Apple Maps gadījumā būs nepieciešams aizpildīt speciālu formu, bet Google Maps to varēs izdarīt pašā servisā. Tas varētu būt visai noderīgi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Mārtiņš
    31.01.2022 09:15

    Izskatās, ka Tims uzbūvējis māju izmantojot minecraft rīkus! :D

    KKTK
    31.01.2022 09:19

    Ja iepriekš slimajam browsējot vēl bija jāpiepūlas saprast, kura ir čiekura māja, tad tagad tas būs skaidri redzams jau pa gablau.

    hmmm :)
    31.01.2022 13:44

    Kaut kā baigi mazā majā priekš tik lielas kompanijas vadītāja :D Varbūt bērnības mājas.

    Pēteris
    31.01.2022 19:00
    Reply to  hmmm :)

    Tas jau laikam tikai šķūnis, māja ir dziļāk pagalmā, Google kameras tur neiebrauca.

    Reklāma