Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple Maps spēs informēt par COVID-19 drošības pasākumiem lidostās

    Jaunākie raksti

    Uzņēmums Apple papildinājis savu digitālo karšu servisu Apple Maps ar informāciju, kas ziņos par dažādiem drošības pasākumiem lidostās saistībā ar koronavīrusa ierobežojumiem.

    Šo informāciju Apple iegūst no Starptautiskās lidostu padomes (angliski Airports Council International – ACI), kura attiecīgi apkopo dažādas drošības vadlīnijas. Kā piemēram, atverot Apple Maps un izvēloties kādu konkrētu lidostu, būs pieejama informācija par to vai ir nepieciešams nēsāt sejas masku, par veselības pārbaudēm un karantīnas ievērošanu. To visu papildinās oficiālā saite uz katras lidostas mājaslapu par drošības noteikumiem.

    Reklāma

    Avots: MacStories

    Pagaidām gan informācija ir pieejama par tām lidostām, kuras piedalās ACI Health Measure speciālajā programmā. Apskatot mūsu Rīgas lidostu, par to tomēr šāda informācija nebija pieejama, tā kā funkcijas efektivitāte lielākā mērogā varētu būt maza. Par šīs informācijas pieejamību var pārliecināties arī ACI mājaslapā. Jau sākot no pagājušā gada, Apple Maps papildina savas kartes ar aktuālo informāciju par vīrusa testēšanas un vakcinācijas punktiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ivars Dzerve
    06.04.2021 15:01

    iesākumam jau pietiktu ar to, ka uz adresi divu kvartālu attālumā Apple Maps nevestu 299 km tālu. Pie tam piedāvājot kā vienīgo alternatīvu :)

    Reklāma