Web Analytics
More
    Reklāma

    YouTube pārtrauks savu YouTube Originals programmu

    Jaunākie raksti

    Video straumēšanas platforma paziņojusi par plāniem mainīt savu stratēģiju ar speciāla satura veidošanu, kas nozīmē, ka tiks pārtraukta YouTube Originals šovu radīšana.

    Nākotnes plāni paredz, ka YouTube savu naudu ieguldīs Black Voices un YouTube Kids programmās, jo kā norāda uzņēmuma pārstāvji, tad šis ir veiksmīgs veids, lai atbalstītu cilvēkus un satura radītājus. YouTube Originals līnija tika radīta 2016. gadā ar domu piedāvāt dažāda veida oriģinālo saturu, kas ietver izglītojošus raidījumus, mūzikas video un slavenību iesaisti. Šajos video piedalījušies tādi zināmi “jūtūberi” un populārās personības, kā PewDiePie, Kevins Harts (Kevin Hart), Keitija Perija (Katy Perry) un pat aktieris Vils Smits (Will Smith).

    Reklāma

    Tehnoloģiju interesentiem labāk zināms varētu būt šovs Retro Tech, kurā piedalījās YouTube satura radītājs MKBHD, un man personīgi šis raidījums likās interesants un kvalitatīvi veidots. Taču šo sešu gadā laikā tā arī nekļuva skaidrs, kāda ir šovu stratēģiskā nozīme, jo YouTube jau ir galvenā video straumēšanas platforma. Iespējams, ka tas arī ir viens no iemesliem to slēgt, un finansiālu atbalstu sniegt nedaudz citā formā.

    Tāpat martā no YouTube Originals vadības atkāpsies Sjūzena Danielsa (Susanna Daniels). Visi iesāktie projekti tiks pabeigti, lai izrādītu cieņu pret veidotājiem un iesaistītajām personām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma