Web Analytics
More
    Reklāma

    Youtube Originals šovs par vecajām tehnoloģijām Retro Tech

    Jaunākie raksti

    Gan jau ikviens ikdienas Youtube lietotājs būs pamanījis, ka kaut kur ekrānā pavīd video, pie kuriem klāt rēgojas Youtube Originals zīmogs vai arī tie izskatās pēc seriālu nosaukumiem. Tā manā redzeslokā nonāca pietiekami slavenā jūtūbera Markesa Braunlija (Marques Brownlee) šovs Retro Tech.

    Pieņemu, ka daļa no mūsu lasītājiem noteikti skatās dažādu ierīču apskatus, kurus veidojusi vesela plejāde tehnoloģiju vlogeru, taču noteikti izceļams ir Markess, kura video ir patiess prieks baudīt gan profesionālajā, gan kvalitātes ziņā. To apliecina gandrīz 10 miljonu sekotāju viņa Youtube kanālam. Tā nu jūtūberim pavērusies iespēja paspēlēties ar nu jau novecojošām ierīcām kā pirmā VHS rokas videokamera vai pats pirmais Apple Macintosh dators.

    Reklāma

    Iepriekš bijām rakstījuši par Youtube speciāli veidoto interaktīvo šovu ar geimeri Markiplier, tad šeit varam vilkt paralēles, ka vēl viens populārs video veidotājs sadarbojoties ar Youtube veido platformas speciālo saturu. Šobrīd ir pieejamas 6 sērijas, no kurām 2 ir noskatāmas par brīvu, bet nākamās 4 pieejamas Premium klientiem, tomēr noprotu, ka video ik pēc laika tiek publiskoti visiem. Vajag tikai pagaidīt.

    Šis Youtube modelis ar šādu šovu veidošanu 20-30 minūšu sēriju garumā vismaz šobrīd izskatās ļoti veiksmīgs un pietiekami interesants dažāda veida auditorijai. Kā arī tas iezīmē sava veida tirgus tendences, ka dažādi servisi ražo savu oriģinālsaturu. Līdzīgi kā iespējams redzēt jau daudzas Netflix veidotas pilnmetrāžas filmas. Pats kādreiz vispār nesapratu kā var veltīt laiku skatoties Youtube, bet tādi tehnoloģiju eksperti kā Markess ir piešķīruši vērtību vienkāršai un slinkai blenšanai zilajā ekrānā.

    Tiem, kuriem ļoti patīk skatīties šos video apskatus varētu ļoti interesēt šī podkāsta sērija, kurā tiek runāts par jūtūberu un lielo tehnoloģiju kompāniju sadarbībām pirms oficiālās produkta izlaišanas. Jo pieņemu, ka būsiet pamanījuši, ka vien neilgu brīdi pēc oficiālajām prezentācijām Youtube jau ir pilns ar pirmo iespaidu video.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Jancs
    12.12.2019 13:43

    Nu Marks viņš točna nav. Drīzāk Markess vai Marķīzs. Ja nevar iztulkot, tad atstājam oriģinālu. Saturs gan vairāk izklaidējošs nevis izzinošs. Ko pieprasa to taisa.

    Rūdolfs Putniņš
    12.12.2019 13:56
    Reply to  Jancs

    Markess būs visprecīzāk.

    Kursors.lv
    12.12.2019 16:33

    Mhm, man arī liekas, ka mūsu pusē šī jaunēkļa vārdu būtu jāizrunā šādi.

    Youtube Premium
    12.12.2019 13:47

    Atbilde, kad varēs redzēt pārējās epizodes kuriem nav Youtube Premium. https://twitter.com/MKBHD/status/1201554594045652992

    Retro fan
    13.12.2019 19:11

    Vecās tehnoloģijas bija daudz labākas nekā jaunās

    Rūdis
    15.12.2019 09:49

    “vienkāršai un slinkai blenšanai zilajā ekrānā” – salabo vai nomaini ekrānu! :)

    Reklāma