Web Analytics
More
    Reklāma

    Mūzikas atpazīšanas serviss Shazam pieejams kā Google Chrome paplašinājums

    Jaunākie raksti

    Pavisam klusu 2021. gada beigās mūzikas atpazīšanas serviss Shazam saņēmis patīkamus funkcionālos uzlabojumos, jo tagad to var izmantot kā Google Chrome pārlūka papildinājumu.

    Kopš 2017. gada Shazam oficiāli pieder Apple, un tas ir pilnībā integrējies iPhone viedtālrunī, jo to var darbināt pat no Control Central komandu loga, kā arī Shazam darbojas Mac datoros. Protams, lietotne vienmēr bijusi pieejama arī Android operētājsistēmai. Tagad to var izmantot Chrome pārlūkā, kas tās lietošanu notetikti padarīs vēl ērtāku un pieejamāku vienkāršā datora ikdienas lietošanā.

    Kad papildinājums būs instalēts, tas atradīsies pārlūka labajā augšējā stūrī, blakus adrešu logam. Nospiežot uz ikonas, atvērsies Shazam interfeiss, kas nozīmēs, ka programma sāk klausīties, kas skan lietotājam. Pēc tam, ja dziesma atrasta, atvērsies mazāks logs ar iespēju dziesmu klausīties Apple Music straumēšanas servisā, jo šobrīd šis ir Apple produkts. Chrome versija būs spējīga atspoguļot meklējumu vēsturi, kā arī lirikas, mūzikas video un citu saistošo informāciju, ja lietotājam būs aktīvs Apple Music abonements.

    Interesanti, ka šis pietiekami lielais notikums nav pārāk plaši reklamēts, un informācija principā pieejama vienīgi Shazam mājaslapā un atrodas lapas vidusdaļā. Iespējams, ka tas saistīts ar servisa nepilnīgo darbību, par ko jau ziņojusi daļa lietotāju. Tomēr šīs ir patīkamas ziņas, kuras ļoti noderēs mūzikas mīļiem vai tie, kas vēlēsies ērti atrast, kas ir tā dziesma, kas skan kaut kur apkārt. Gan jau sekos arī lietošanas uzlabojumi, kas atrisinās tehniskās ķibeles.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Oskars
    13.01.2022 19:08

    Neinterese Chrome paplashinajumi. Gaidam, kad tiks piedavats Firefox.

    Reklāma