Web Analytics
More
    Reklāma

    Withings viedie svari varēs noteikt atsevišķu ķermeņa daļu svaru

    Jaunākie raksti

    Uzņēmuma Withings radītie svari varētu būt vieni no populārākajiem un kvalitatīvākajiem viedajiem svariem, kas pieejami tirgū. Parādījusies informācija, ka jaunākais modelis būs spējīgs noteikt pat atsevišķu ķermeņa daļu svaru.

    Ir pagājuši jau vairāk nekā desmit gadi, kad 2009. gadā uzņēmums prezentēja pirmos viedos svarus, kas varēja parādīt vienīgi aktuālo cilvēka svaru. Šajā laikā tehnoloģijas un risinājumi ir gājuši uz priekšu, lai spētu noteikt gan ķermeņa masas indeksu, tauku procentu, kaulu blīvumu un pat pulsu, kas ir pieejams šobrīd aktuālajā Withings Body Cardio. Jā, nostājies uz stikla svariem, un tie parādīs Tavus sirds sitienus minūtē.

    Reklāma

    Šobrīd ir zināms, ka jaunākais modelis, kura precīzs izlaišanas datums nav publiskots, tomēr tas ir gaidāms šajā gadā, ar elektrisko impulsu palīdzību, kas izies cauri pēdām, būs spējīgs noteikt roku, kāju un ķermeņa svaru. Šie noteikti būs nākamās paaudzes viedie svari, nodrošinot šādu specifisku informāciju. Taču tas nav viss, jo ierīce būs aprīkota ar elektrokardiogrammas (ECG) iespēju, taču tā vēl ir jāapstiprina oficiālajām iestādām. Principā svari jau būs sava veida viedpulkstenis, un jautājums, kad varēsim gaidīt virzību pretējā virzienā.

    Visa informācija būs redzama Withings lietotnē. Tā kā šobrīd dārgākie svari maksā vairāk nekā 150 dolārus, tad šis modelis noteikti būs vēl dārgāks, tomēr tiem, kuri vēlas sekot ļoti precīzai informācijai, varētu būt ieinteresēti šādā produktā.

    AvotsGizmodo
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    10.01.2022 08:54

    Interesanti, kā neko neturot rokās viņi to panāks??? Pašreizējām pro iekārtām ir jātur katrā dokā pa donglim.

    Skābene
    10.01.2022 09:19

    Ļoti šaura pielietojuma svari. Šobrīd pat lielākā daļa viedpulksteņu lietotāju īsti nezina ko iesākt ar tiem datiem, ko pulkstenis sniedz. Pilnai laimei trūkst tikai japāņu viedā poda sēdvirsma (starpcitu, Kursorā ne reizi nav ticis apskatīts šāda veida gadžets).

    Biteme
    10.01.2022 12:59

    Vispār jau lai nosvērtu atsevišķas ķermeņa daļas, nevajag nekādus īpašos svarus – ja ir instrumenti.

    Čiekurs
    10.01.2022 18:45
    Reply to  Biteme

    .

    AAAABanI-P7mNiC4bKtdNGevJZ6yS494TGz6dD45wAi8BhrFdy1C948GGVpZIigJvSjkxVfT-bjsJh3PDW5dVDb62cRHMrDe.jpg
    Reklāma