Web Analytics
More
    Reklāma

    Gada sākumā daļai iPhone lietotāju nav redzamas oficiālās svētku dienas

    Jaunākie raksti

    Visai neparasta problēma skārusi vairāku valstu iPhone lietotājus 2022. gada sākumā, un tā saistīta ar to, ka Apple kalendārā neparādās oficiālās svētku dienas.

    Sākumā par šo problēmu ziņoja iPhone lietotāji Lielbritānijā, taču tad ienāca informācija arī par Austrāliju, Spāniju, Vāciju, Zviedriju un citām valstīm, kas liecināja par globālāku problēmu Apple ekosistēmā. Problēma ir jau aktuāla no 2021. gada vidus, kad daļa lietotāju ir ziņojusi par pazudušām svētku dienām kalendārā, bet tieši 2022. gada sākumā tas ir bijis īpaši izteikti. Toties ASV gan viss ir kārtībā, tā kā problēma vairāk vērsta Eiropas virzienā.

    Analizējot situāciju, likās, ka tā varētu būt saistīti tieši ar jaunāko iOS versiju, jo lietotāji ar vecākām versijām apgalvoja, ka viss ir kārtībā. Tomēr, visticamāk, jau nedēļas otrajā pusē Apple ir paspējuši izlaist kādus labojumus kalendārā, pat bez iOS versiju atjaunošanas. Piemēram, apskatot savu kalendāru, redzu Latvijai nozīmīgās svētku dienas.

    Tomēr pa šo laiku bija atrasti arī risinājumi situācijas labošanai. Piemēram, Lielbritānijas valdība piedāvā oficiāli lejupielādējam kalendāru ICS formātā, lai to saglabātu Apple kalendārā, un parādītos oficiālās svētku dienas. Precīza informācija gan vēl nav pieejama par to, vai problēmu var uzskatīt par pilnībā novērstu.

    Cik ļoti jūs uzticaties saviem digitālajiem kalendāriem oficiālo svētku dienu kontekstā?

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma