Web Analytics
More
    Reklāma

    ASUS prezentē portatīvo datoru ZenBook 17 Fold OLED ar salokāmo ekrānu

    Jaunākie raksti

    Viens no pārsteigumiem, kas atklāts CES 2022 tehnnoloģiju izstādē, varētu būt jaunais ASUS ZenBook 17 Fold OLED portatīvais dators, kas būs aprīkots ar 17 collu salokāmu ekrānu. Šo izpildījumu pat īsti nevarētu nosaukt par portatīvo datoru tādā izpratnē, kā esam pieraduši.

    Jaunais ZenBook modelis būs aprīkots ar pietiekami jaudīgām komponentēm, lai beidzot salokāmo ierīču tirgū piedāvātu konkurētspējīgu produktu. To darbinās Intel 12th Gen i7 procesors, 16GB LPDDR5 operatīvā atmiņa, un ietilpība varēs sasniegt vienu terabaitu. To varēs savienot ar divām Thunderbolt 4 pieslēgvietām. Virtuālo komunikāciju papildinās 5MP priekšējā kamera, bet skaņu nodrošinās Harman/Kardon skaļruņi.

    Reklāma

    Pats nozīmīgākais ZenBook Fold OLED portatīvajā datorā būs 17.3 collu salokāmais ekrāns, kura izšķirtspēja ir 2560×1920 pikseļi ar ekrāna proporciju 4:3, bet salocītā formā būs pieejams 12.5 collu ekrāns ar attiecīgu 3:2. Ekrāns būs aprīkots ar gaismas sensoru, kas ļaus tā toņus pieregulēt lietotāja telpā esošajam apgaismojumam.

    Kaut kādā mērā šo var uzskatīt par lielāku Apple iPad Pro planšetdatora versiju un reālu konkurentu. ASUS dators komplektā saņems bezvadu klaviatūru, kas būs identiska citiem ZenBook sērijas portatīvajiem datoriem, līdz ar to nezaudējot funkcionalitāti. Varēs izmantot arī uz skārienjutīgā ekrāna izmantojamu digitālo klaviatūru. Šo planšetdatoru varēs iegādāties šī gada vasarā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma