Web Analytics
More
    Reklāma

    Xiaomi strādā pie salokāmā veidtālruņa, kas atgādinās Samsung Z Flip dizainu

    Jaunākie raksti

    Pēdējie divi trīs gadi iezīmē salokāmo telefonu atgriešanos viedtālruņu segmentā, un vispazīstamākais šajā jomā ir uzņēmums Samsung ar saviem Z Fold un Z Flip modeļiem, kā arī figurē Huawei ierīces. Izskatās, ka arī Xiaomi vēlas nopietnāk iesaistīties šajā kategorijā.

    Līdz šīm Ķīnā bāzētais uzņēmums ir radījis vienu salokāmā telefona modeli Mi Mix Fold, kas dizaina ziņā līdzinās Samsung Z Fold, un tas ir pieejams tikai Ķīnas tirgum. Izskatās, ka Xiaomi ir gatavs piedāvāt vēl citus modeļus, un šoreiz kopējot tieši Z Flip dizainu jeb telefonu, kas salokās kā gliemežvāks. Uzņēmums jau ir iesniedzis savu patentu Ķīnā, un pēc redzamajiem attēliem tas ir gandrīz identisks Samsung veikumam. Arī gaidāmais nosakumus varētu būt Xiaomi Flip.

    Reklāma

    Atverot to pilnībā vaļā, ekrāna augšējā kreisajā stūrī redzams ekrāna caurums, kurā varētu atrasties par divas priekšējās kameras. Tāpat aizvērtā stāvoklī Xiaomi Flip salokāmais tālrunis būtu aprīkots ar mazu displeju un divām blakus novietotām kamerām. Pagaidām gan plašāka tehniskā specifikācija nav pieejama, jo šis ir tikai patenta pieteikums. Salocītā stāvoklī telefons būs pilnībā plakans, līdzīgi Huawei P50 Pocket modelim, jo parasti eņģes daļa nav līdz galam salocījusies.

    Pagaidām gan nav zināma plašāka informācija par Xiaomi plāniem, tomēr kā pirmreizējs uzņēmuma produkts, tad sākumā varētu parādīties Ķīnas tirgū, bet ar nākamajām paaudzēs arī globālajā tirgū. Kopumā izskatās pēc laba “copy and paste” varianta no esošajiem modeļiem, padarot to nedaudz lētāku, kā parasti to dara Xiaomi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma