Web Analytics
More
    Reklāma

    “Instagram” nākamgad krietni lielāku uzmanību veltīs video saturam, īpaši fokusējoties uz “Reels”

    Jaunākie raksti

    Tuvojoties gada beigām, “Instagram” vadītājs Ādams Mosseri piedāvājis ieskatu, kādas iespējas platforma varētu sniegt nākamgad. Viņš uzsvēra, ka, pasaulei strauji transformējoties, “Instagram” jāmainās tai līdzi. Lielākās izmaiņas, kas lietotni sagaidīs 2022. gadā, ir uzlabotas un papildinātas video iespējas, īpaši lielu fokusu liekot uz “Reels“.

    “Reels” ir “TikTok” konkurents, un sagaidāms, ka nākamgad tieši šim produktam “Instagram” pievērsīs pastiprinātu uzmanību un turpinās to attīstīt. Mosseri norāda, ka “Instagram” apvienos visus video produktus ap “Reels”.

    Reklāma

    Jau šī gada nogalē “Instagram” nāca klajā ar virkni jaunumu, kas tieši ietekmē video produktus. Piemēram, nesen ziņojām, ka “Instagram” plāno pagarināt storiju jeb īso video stāstu maksimālo garumu no līdzšinējām 15 sekundēm līdz veselai minūtei. Tāpat veiktas izmaiņas video apstrādē.

    Paralēli fokusam uz video “Instagram” nākamgad vēlas lielāku uzmanību pievērst arī  ziņapmaiņai un lietotnes caurskatāmībai.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Gastons
    30.12.2021 10:52

    Tas kapitālisms Instagram sačakarēs līdz galam.

    Čiekurs
    30.12.2021 13:19
    Reply to  Gastons

    Sūds par Instagrāvi, paskaties kā ir sabojāts YouTube!

    Kursors.lv
    30.12.2021 14:51
    Reply to  Čiekurs

    Kas tieši, tavuprāt, ir sabojāts YouTube servisā?

    Čiekurs
    30.12.2021 15:59

    No pēdējiem nedarbiem- reklāmu invāzija, kas pieņemas spēkā un dislike slēpšana. Ja pirmo es saprotu, tad otro galīgi nē. Paralēli dīvaini dzēš saturu un čakarē autorus.

    BTR
    03.01.2022 18:00
    Reply to  Čiekurs

    Nu ar pirmo viegli tikt galā un reklāmas netraucē, ar otro tāpat man rāda dislaikus :)

    Krotow
    10.01.2022 16:42

    Kretīniskie nākamo video taisnstūri, kas nopurgā pēdējo pusminūti un no kuriem vaļā netiek. Un ja datoros tos vēl var kaut kā izgriezt ar reklāmu kāvējiem, telefonos tas nespīd. Šī murga idejas autoram(iem) kā minimums būtu jāsalauž rokas un jāizdur acis.

    Reklāma