Web Analytics
More
    Reklāma

    “Coinbase Wallet” digitālais maks atbalstīs arī NFT

    Jaunākie raksti

    Vēl oktobrī rakstījām par to, ka kriptovalūtu tirdzniecības platforma “Coinbase” strādā pie savas NFT platformas, cerot sastādīt konkurenci nozares milzim “Opensea”. Tagad uzņēmums izdomājis, ka vēlas papildināt sava digitālā maciņa “Coinbase Wallet” iespējas, sniedzot atbalstu arī NFT.

    Uzņēmums nedēļas sākumā paziņoja, ka “Coinbase Wallet” drīzumā lietotājam ļaus apskatīt savu NFT kolekciju un piekļūt vadošajām NFT tirdzniecības platformām, kā “Opensea”. Jaunā funkcionalitāte gan pagaidām attiecas uz “Coinbase” tīmekļa versiju. Uzņēmums norādījis, ka lietotājiem būs jāinstalē jaunākā pārlūkprogrammas paplašinājuma versija, lai piekļūtu šīm iespējām.

    Reklāma

    Skatoties 2022. gada virzienā, “Coinbase” plānos ir paplašināt atbalstu NFT, kā arī padarīt savas platformas sniegtās tirdzniecības iespējas ērtākas un izdevīgākas lietotājiem. Jāatzīmē, ka jau šobrīd “Coinbase” maciņam ir tā sauktā DEX (Decentralized exchange) funkcija, kas ļauj konvertēt kriptovalūtas, izmantojot dažādas decentralizētas biržas.

    Saskaņā ar “CoinMarketCap” datiem – “Coinbase” šobrīd ir pasaulē otrā lielākā kriptovalūtu birža, ja skatās pēc kopējā darījumu apjoma. Pirmajā vietā joprojām atrodas “Binance”, kas šobrīd jau atbalsta arī NFT tirgu un darījumus ar tiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    18.12.2021 14:13

    As a gentleman and scholar after pondering the topic deeply I can say with confidence that all value is indeed subjective and therefore NFTs can have value

    Basics
    18.12.2021 16:06

    Any POS can be perceived as asset as long as there are people wanting it in their possession.

    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    18.12.2021 17:41
    Reply to  Basics

    Yes, good sir, indeed you need people for that. If people didn’t exist it wouldn’t work

    Čiekurs
    19.12.2021 17:37

    .

    Of-course-they-are.jpg
    Reklāma