Web Analytics
More
    Reklāma

    iFixit tagad piedāvās instrumentus arī Microsoft Surface ierīču labošanai

    Jaunākie raksti

    Uzņēmums iFixit ir pazīstams jau vairākus gadus ar to, ka piedāvā kvalitatīvas ierīču izjaukšanas un detaļu nomainīšanas instrukcijas. Tagad viņi ir noslēguši sadarbību ar Microsoft, lai ražotu oficiālus instrumentus Surface ierīču labošanai.

    Jau iepriekš iFixit savā mājaslapā ir piedāvājusi dažādus instrumentus un komponentes, kas ļāvušas veikt remontus principā ikvienam no mums, ja vien ir vēlme ķerties klāt šīm instrukcijām. Tagad uzņēmums ražos Microsoft dizainētos un apstiprinātos Surface ierīču instrumentus, tomēr tie būs pieejami tikai oficiālajos servisos un klientu atbalsta centros, kā arī komerciālajiem klientiem. Līdz ar to mēs no malas šos oficiālos instrumentus nevarēsim iegādāties.

    Reklāma

    Avots: iFixit

    Principā galvenie instrumenti būs tie, kas ļaus atlipināt dažādas detaļas, līdz ar to tie būs šie trijstūrveida plastmasas gabaliņi, kurus parasti velk pa telefona ekrāna rāmi vai datoru korpusiem. Noprotams, ka tie oficiāli nederēs visām Surface ierīcēm, bet tikai noteiktiem modeļiem. Tāpat iFixit joprojām turpinās piedāvāt instrukcijas kā ikvienam veikt komponenšu nomaiņu. Visticamāk, ka šo sadarbību veicinājusi aktīvā Right to Repair kustība, kas arvien aktīvāk sāk ieņemt savu lomu tieši ASV tirgū.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma