Web Analytics
More
    Reklāma

    Google pēc 20 gadiem slēdz savu otru vecāko projektu

    Jaunākie raksti

    Google, iespējams, izbeigusi sava otra vecākā produkta darbību, kas tirgū bijis aptuveni 20 gadus, un tas ir speciālais Google Toolbar papildinājums pārlūkprogrammai Internet Explorer.

    Pirms šiem 20 gadiem mēs nevarējām adrešu meklētājā uzreiz rakstīt atslēgas vārdus, lai atrastu konkrētas lietas, un tad palīgā nāca speciālais Google papildinājums. Tas ļāva meklēt noteiktus vaicājumus, tulkot tekstus, pārbaudīt pareizrakstību un automātiski aizpildīt tos laukus, kuros parasti tiek ievadīt viena un tā pati informācija. Jā, pirms divām dekādēm par to varēja sapņot un iztēloties, bet tagad tā kļuvusi par jebkuras pārlūkprogrammas ikdienu. Līdz ar to šis Google Toolbar ir mūsdienu interneta ēras pirmsākumu veidotājs.

    Reklāma

    Pārsteidzoši, ka jau tūkstošgades sākumā Google bija domājusi par lietotāju privātumu, ļaujot izvēlēties speciālu Privacy režīmu, kas nesaglabāja meklējamās informācijas datus, kas vairs nav tik viegli izdarāms mūsdienās. Nav nekāds lielais pārsteigums, ka šis Google Toolbar papildinājums pārstājis savu darbību, jo gandrīz aiz stūra ir pēdējais datums, kad Microsoft pārtrauks Internet Explorer oficiālo darbību un atbalstu.

    Avots: AndroidPolice

    Viena ēra ir noslēgusies, tomēr visas šīs lietas jau šobrīd ir plūdeni pieejamas ikdienas pārlūkos kā Google Chrome, Edge, Safari u.c.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Marcel
    16.12.2021 07:58

    Kā tagad izmantot IEX ? :)

    Reklāma