Web Analytics
More
    Reklāma

    Mercedes atsauc atsevišķus “EQS” un S-klases eksemplārus multimediju sistēmas defekta dēļ

    Jaunākie raksti

    Vācu autoražotājs Mercedes izsludinājis atsaukumu abiem saviem flagmaņiem “EQS” un S-klasei, jo tos skāris multimediju sistēmas defekts – tiek ziņots, ka atsevišķu mašīnu īpašnieki braukšanas laikā varējuši sērfot internetā vai skatīties video. Pašsaprotamu iemeslu dēļ šīm iespējām būtu jābūt bloķētām braukšanas laikā, tāpēc autoražotājs izsludinājis atsaukumu, lai kļūmi novērstu.

    Ņemot vērā par kādām mašīnām ir runa, skaidrs, ka problēma nav skārusi milzīgu daudzumu auto – problēmas bijušas vismaz 227 eksemplāriem. Problēma pirmoreiz tika novērota kādā S-klases eksemplārā Vācijā, kas Mercedes lika uzsākt izmeklēšanu. Noskaidrojies, ka problēmu var atrisināt ar vienkāršu programmatūras atjauninājumu.

    Reklāma

    Abi modeļi izmanto vienu un to pašu MBUX multimediju sistēmu ar 12,8 collu skārienjūtīgo ekrānu. Tiesa, EQS iespējams pasūtīt ar 56 collu “Hyperscreen” – tas sastāv no trīs savienotiem ekrāniem un stiepjas visā priekšējā paneļa platumā. Daudzviet šo papildopciju gan nav iespējams iegūt pusvadītāju deficīta dēļ.

    Šāds paziņojums un atsaukums vēl jo interesantāks ir tieši tagad, jo Tesla ar programmatūras atjauninājumu nupat atļāva pasažieriem spēlēt videospēles multimediju ekrānā, kamēr mašīna atrodas kustībā. Iepriekš tas bija aizliegts.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma