Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple beidzot ļaus servisiem un veikaliem manuāli atjaunot AirPods programmatūru

    Jaunākie raksti

    Apple bezvadu austiņas tirgū ir jau vairākus gadus, un arī tām, kā jau visiem produktiem, ir sava programmatūras versija, kas ik pa laikam tiek atjaunota. Taču bieži vien tas nenotiek kā plānoots ar bezvadu savienojumu caur telefonu, līdz ar to uzņēmums beidzot izlaidis speciālu programma, kas to ļaus veikt manuāli.

    Arī savām AirPods austiņām esmu novērojis to, ka vismaz pēc oficiālajām darbībām man ne vienmēr izdodas atjaunot programmatūras versiju. Tieši šo situāciju tagad risinās jaunā Apple programma, tomēr šeit ir viens ļoti liels ierobežojums. Protams, no uzņēmuma ierastās prakses tas nav nekāds pārsteigums, jo šo programmu varēs izmantot tikai Apple oficiālie veikali un servisi. Līdz ar to šādas manipulācijas nevarēs veikt ikviens ikdienas lietotājs.

    Visticamāk, šī programma oficiāli būs pieejama jau no šīs nedēļas. Primāri tās mērķis būs ļaut atjaunot AirPods austiņas, lai novērstu dažādas tehniskās ķibeles, kas tad arī ir šo atjauninājumu pamatmērķis. Neviens produkts nav ideāls un var saskarties ar dažādām pieslēguma vai skaņu problēmām austiņu gadījumā, tāpēc ir patīkami, ka Apple domā par produkta attīstību unu lietderību, labojot tehniskās ķibeles. Piemēram, tas palīdzēs atjaunot šo versiju manuāli īpaši tiem, kuri ikdienā nelieto iPhone.

    Pagaidām gan nav precīzi zināms, vai jaunā programma ļaus manuāli iejaukties visās AirPods versijās, jo tiek minēts tikai AirPods Pro modelis. Par to jau varēsim pārliecināties drīzumā. Es gan kā patērētājs diezin vai tik naski dotos uz veikalu vai servisu, lai atjaunotu programmatūras versiju, ja man ikdienā daudz maz viss darbojas labi.

    AvotsGizmodo
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Janka
    13.12.2021 10:19

    Virsrakstā ielieciet, ka veikali un servisi varēs tikai izmantot šo programmu. Nevis taisiet clickbait virsrakstus.

    Kursors.lv
    13.12.2021 10:42
    Reply to  Janka

    OK, pielaboju virsrakstu. Paldies!

    gron
    13.12.2021 11:26

    Es pareizi saprotu, ka austiņu īpašnieki pēc katra apdeita izdošanas būs spiesti stāties rindā uz iekārtas apdeitošanu?

    Reklāma