Web Analytics
More
    Reklāma

    “Amazon” veido dokumentālo filmu par aktiera Viljama Šatnera ceļojumu kosmosā

    Jaunākie raksti

    Šī gada oktobrī, piedaloties “Blue Origin” misijā “NS-18”, 90-gadīgais aktieris Viljams Šatners kļuva par vecāko cilvēku, kurš jebkad iekarojis kosmosa plašumus. Šāds notikums, protams, nedrīkst palikt aizmirstībā, tāpēc “Amazon” nolēma veidot dokumentālo filmu par aktiera gatavošanos un piedzīvoto lidojumā kosmosā. Filma “Shatner in Space” (latviski – “Šatners kosmosā”) jau drīzumā nonāks pie “Amazon Prime” skatītājiem.

    Dokumentālā filma ļaus ieskatīties tajā, kas notika pirms, ceļojuma laikā un pēc tā. Līdztekus Šatneram, protams, varēs redzēt arī viņa apkalpes biedrus: “Blue Origin” viceprezidenti Odriju Pauersu, “Planet Labs” līdzdibinātāju Krisu Bošuizenu un pirms nepilna mēneša aizsaulē aizgājušo “Medidata” līdzradītāju Glenu de Vrīsu.

    Reklāma

    Pats Viljams Šatners izteicis cerību, ka filma palīdzēs saprast, ka cilvēcei ir jādodas kosmosā, lai glābtu Zemi. “Shatner in Space” pirmizrāde “Amazon Prime” gaidāma pēc nedēļas, 15. decembrī, un to varēs vērot ASV, Kanādā, Lielbritānijā, Austrālijā un Jaunzēlandē. Savukārt pie skatītājiem pārējās valstīs filma nonāks 2022. gadā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma