Web Analytics
More
    Reklāma

    Baumo, ka Apple joprojām ir plāni bezvadu uzlādes risinājumiem

    Jaunākie raksti

    Apple par savu bezvadu lādētāju runas sāka jau 2017. gadā, tomēr paredzētā realizācija 2019. gadā tika atcelta. Kas bija viens no retajiem gadījumiem, kad Apple atzina, ka šobrīd tehnoloģisko iespēju dēļ nevar realizēt produktu. Taču 2021. gada beigās jaunas baumas norāda, ka uzņēmums nav atmetis plānus šādu produktu izstrādē.

    Patiesībā trīs vienā tipa bezvadu lādētājs Apple produktiem tiešām būtu nepieciešams, jo šobrīd esošās alternatīvas nav tik labas. Īpaši jau tas, ka Apple Watch vienmēr ir jālādē speciāli pielāgotā lādētājā. Kā arī Apple savulaik ļoti turējās pie tā, ka ierīce lādētos tieši tur, kur tā tiktu novietota, kas principā nav realizēts līdz šim arī citos produktos. Šobrīd pieejamā informācija liecina par to, ka uzņēmums gatavojas patiesam bezvadu uzlādes risinājumiem, to nodrošinot arī pa gaisu.

    Ko līdzīgi jau ir demonstrējis uzņēmums Xiaomi, un tagad to vēlas realizēt arī Apple. Tomēr skaidrs, ka pa priekšu būs jāsāk ar bezvadu lādētāja AirPower realizāciju, un tikai tad var sākt sapņot par stabilu gaisa uzlādi. Tāpat informācija atkal runā par to, ka Apple ierīces būs spējīgas veikt abpusējo uzlādi, ko šobrīd nodrošina Samsung. Tas nozīmē, ka ar iPhone viedtālruņa palīdzību mēs varētu uzlādet Apple Watch viedpulksteni, vai iPad lādētu iPhone. Arī par šo tika runāts jau 2019. gadā, tomēr praksē tas nav realizējies.

    Tāpēc arī šobrīd šīs ir lielas spekulācijas, kuras noteikti neieraudzīsim tuvākajos gados, bet tās varētu būt nākamajā dekādē, un uzņēmumam ir jau šāda termiņa plāni.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma