Web Analytics
More
    Reklāma

    Videospēle GTA: The Trilogy saņēmusi vēsturiski zemāko lietotāju novērtējumu

    Jaunākie raksti

    Pagājušajā nedēļā, 11. novembrī, videospēļu izstrādātāji Rockstar izlaida nosacīti jaunu Grand Theft Auto videospēli, kas sevī iemieso atjaunotas un uzlabotas iepriekš izlaistās trīs spēles versijas. Tā nosaukta par GTA: The Trilogy, tomēr tā ir saņēmusi kritiski zemu fanu novērtējumu Metacritic vērtējumā.

    Jāatzīst, ka šī videospēle ir saņēmusi vēsturiski zemāko vērtējumu, kas ir 0,5 balles no 10. Iepriekšējais rekords piederēja Warcraft III: Reforged, kas bija saņēmusi 0,6 balles. Sliktais Rockstar spēles novērtējums saistīts ar ļoti kļūdaino darbību, kas beigu beigās atjaunoto spēļu versijas padara nebaudāmas. GTA: The Trilogy sevī iekļauj oriģinālo GTA III, GTA: Vice City un GTA: San Andreas. Vēlme bija uzlabot grafiku un spēlētāju pieredzi, tomēr panākts pilnībā pretējs efekts, un izskatās, ka arī paši Rockstar pie tā ir vainīgi. Acīmredzot nav veikta pietiekama testēšana, kas ļāvusi publicēt gandrīz nelietojamu videospēli.

    Reklāma

    Uz laiku spēle pat bija izņemta no servisa Rockstar Launcher. Izstrādātāji ir apņēmības pilni novērst šīs nepilnības un nepieļaut to, ka GTA: The Trilogy kļūst par lielu izgāšanos un neveiksmi. Kā noprotams, tad tā palēnām sāk atgriezties pie lietotājiem. Šis noteikti ir diezgan liels kauna traips populārajām Rockstar spēlēm, un skatīsimies, kā tai izdosies atkopties un uzlabot savu reputāciju.

    AvotsKitguru
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    15 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Gatis
    17.11.2021 12:27

    Rock Star palaidušies!Viena no visu laiku labākajām spēļu kompānijām šādu kļūdu pieļāvusi!Cerams salabos visus s.dus un viss aizies!Negribas tādēļ vien uzmest lūpu un apvainoties uz Rock Star.

    Deniss
    17.11.2021 14:12
    Reply to  Gatis

    without hookers un melnadainiem, bez seksisma jokiem un ieročiem, ar LGBT+ piegaršu un demokrātiju smalkumu. The SIMS like :D

    Krotow
    17.11.2021 13:06

    Viņi tur bez vecajiem modeļiem pa virsu uzpludinātiem jauno video čipu efektiem neko citu nav darījuši. Kaut vai šīs iepriekšējās 3 spēles būtu palaiduši uz GTA V dzinēja ar atbilstošas detalizācijas modeļiem, 4K tekstūrām utt. u.tml. Ko līdz gaismas efekti, ja jāskatās uz tiem pašiem kantainajiem ģīmjiem. Ja Rockstar izstrādātāji un dizaineri nezina, kā pareizi jāatjauno spēles, lai paskatās, kādu konfekti Black Mesa+Xen radītāji uztaisīja no vecā Half-life.

    Agnis
    17.11.2021 22:50
    Reply to  Krotow

    Modeļi un tekstūras ir jaunas, tāpat arī dzinējs ir cits. Pseido-retro dizains ir apzināta izvēle, kas manuprāt ļoti piestāv šādām spēlēm. Tas nav nekāds reboot un šīs spēles tāpat neatbilst mūsdienu AAA standartiem, tāpēc labāk smuki uzfrišināt un pasniegt mazliet nenopietni, t.i. uzsvērt faktu, ka jāskatās caur rozā nostaļģijas brillēm, nekā pasniegt kā kaut ko nopietnu 2021 un tad, lai lietotāji apvainojas uz 2001. gada mehānikām.

    18.11.2021 00:04
    Reply to  Agnis

    noskaties video no mana linka un nestāsti muļķības. tur vizuālo “uzfrišināšanas” kļūdu, kā klaiņojošam sunim blusu. ko vien vērts lietus, kurš turpina līt zem piestātnes un nelīst pāri okeānam, nemaz nerunājot par sačakarēto krāsu paleti.

    Last edited 2 years ago by digitalk
    Agnis
    18.11.2021 01:30
    Reply to  digitalk

    Nu tavs video tikai apstiprina to ko rakstīju – dzinējs ir cits (UE4) un tekstūras un modeļi ir jauni, nevis tie paši vecie. Divas patiesības nav viena otru izslēdzošas, respektīvi tavs patiesais apgalvojums par daudziem gļukiem nekādi neapgāž manu patieso apgalvojumu par pseido-retro dizaina izvēli un pilnīgi jauniem modeļiem.

    18.11.2021 02:59
    Reply to  Agnis

    stāsts jau par kļūdām. jaunā endžīne ok, retro dizains ok. un tad panesas nepiedodamas kļūdas. ja cilvēkiem grib iebarot nostaļģiju, tas ir jāizdara. ko redzam tā vietā? sačakarētu vizuālo? atgādina izkrāsotās melnbaltās filmas. dažreiz ir ok, bet nu ne šajā gadījumā.

    Last edited 2 years ago by digitalk
    Citrons
    17.11.2021 13:53

    Vispār, baigā haltura, liekas tāds amatieru – iesaceju pasākums ar to visu. Kautkādu blingi samesti pa virsu tas ar viss. Daži modi pat labāki. Vainu rīmeiks vai nekas būtu bijis.

    17.11.2021 14:24

    vēl viens labs rants https://youtu.be/rrEwriFBEi4

    nnjhh
    17.11.2021 19:03

    tas tachu rokstar: sociopātu kantoris, kas apzināti čakarē spēlētāju un prasa piķi par neko. Viņiem ir ideāls pamats , lai uzbuvetu lielisku speli : Red dead online, bet tā vietā viņi vecus mēslus smērē rīklē.

    Jānis Rišis
    17.11.2021 20:07

    Laikam trešo pušu veidotāji prot labāk uzlabot ar superantialising, post procesing, reflections, shadows un global ilumination efektiem. Tas baltais lietus ar melnādainu vīrieti uz riteni izskatās smieklīgi.

    Useris
    17.11.2021 21:07
    Reply to  Jānis Rišis

    Lietus kas līst arī paejot zem tilta. 🤣

    REALAIS
    17.11.2021 21:37

    Taču pats Rockstar nemaz netaisīja šito Trilogy. Tas viss tika uzticēts citai kompānijai, kas iepriekš uztaisīja šīs pašas spēles uz mobilajiem telefoniem un pēc tam uztaisīja portus uz ps4, kas arī bija izgāšanās izlaišanas brīdī.

    Tas nav, lai aizstāvētu R*, bet gan, lai parādītu, ka viņi nemaz neko necentās izdarīt labā līmenī jau no paša sākuma.

    Mxer169
    19.11.2021 12:29

    Nostaļģijas vārdā nopirku šo brīnumu. Noteikti nav tās naudas vērts. Izgāju GTA3 un sajūtas kā spēlētu to pašu veco gta3 tikai uz jaudīgāka kompja ar labāku izšķirtspēju un tīrāku grafiku. Lielākā daļa spēles ir tikpat kantaina kā pirms 20 gadiem.

    Ghh
    21.02.2022 13:11

    Uzlabo vecu mēslu, bet ignorē red dead online, kas vizuāli ir burvīga

    Reklāma