Web Analytics
More
    Reklāma

    GTA: San Andreas spēle pieejama Windows Phone 8 ierīcēm

    Jaunākie raksti

    Ir pagājuši jau veseli 10 gadi kopš Grand Theft Auto: San Adreas videospēles iznākšanas un daļa no mums jau ir veiksmīgi aizmirsusi kā izskatījās to laiku spēļu konsoles. Spēle savulaik bija izteikts dižpārdoklis un iespējams kādos šīs plašās pasaules nostūros to spēlē vēl šobaltdien.

    Beidzot ir izlaista šīs spēles versija Windows Phone 8 ierīcēm un tajā ir iekļauta speciāli pielāgota grafika, uzlabots apgaismojums un ērtāka vadība. Spēles radītājs Rockstar Games ziņo, ka tā ir spēlējama uz Nokia Lumia 810, 820, 822, 1320, 1520 un HTC 8XT Windows Phone 8 viedtālruņiem ar vismaz 1 GB operatīvo atmiņu. Internetā var lasīt, ka spēli ir izdevies veiksmīgi palaist arī uz citiem Windows Phone 8 viedtālruņiem, tāpēc pat ja tavs telefons nav atbalstīto ierīču sarakstā, nevajadzētu mest plinti krūmos. Par panākumiem pastāsti komentāru sadaļā, lai arī citiem ir skaidrs vai šai spēlei ir vērts veltīt laiku.

    Reklāma

    [youtube:http://youtu.be/ByI6QautKMc]

    Spēle maksā 6.49 € (nav iespējas spēli izmēģināt bez maksas) un būs nepieciešams pieslēgums WiFi bezvadu tīklam, lai to uzstādītu. Pie tik lielas lejupielādes ir vērts padomāt arī par telefona pieslēgšanu lādētājam. Pašas spēles uzstādīšanas fails ir tikai 19 MB liels, taču tas lejuplādēs veselus 2.5 GB spēles datu.

    GTA: San Andreas ir pieejama arī Android un Apple mobilajām ierīcēm. To var lejupielādēt attiecīgi Google Play un Apple App Store aplikāciju veikalos.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma