Web Analytics
More
    Reklāma

    Trīs Grand Theft Auto spēles nākamgad nonāks Android ierīcēs

    Jaunākie raksti

    Grand Theft Auto pārstrādātās (remastered jeb Definitive Edition) versijas jau 2022. gadā būs pieejamas Android lietotājiem. Sākotnēji pie GTA Definitive Edition tiks PC un konsoļu lietotāji, bet uzreiz pēc tam – arī Android lietotāji.

    GTA Definitive Edition ietilpst GTA III, GTA Vice City un GTA San Andreas spēles. Rockstar pagaidām nesniedz nekādu precīzāku informāciju par GTA Definitive Edition tehniskajām niansēm un grafiskajiem uzlabojumiem, kas būs pieejami Android lietotājiem.

    Reklāma

    Jau zināms, ka GTA Definitive Edition uzlabojumu klāstā būs atrodami dažādi moderni grafiskie risinājumi un GTA redzēsim arī citus moderno spēļu labumus, bet tiek solīts, ka tiks saglabāta klasiskais spēles izskats un noskaņa.

    Galddatoru un konsoļu spēlētājiem GTA Definitive Edition būšot pieejama jau šajā gadā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ā,ja?
    11.10.2021 08:48

    Vispār jau pie ios lietotājiem arī, bet rakstā nekas nav minēts. Pavisam noteikti, ka pie ios lietotājiem nonāks ātrāk nekā pie android lietotājiem, vismaz par kādiem 3 mēnešiem

    Kartupelis3
    12.10.2021 11:37

    Atceros, ka šķiet pirms gadiem 6-7 izgāju vēlreiz GTA3 uz Samsung S4. Likās nu jau būtu GTA5, vai vismaz 4 jābūt spēlējamam uz telefona. Bet visvairāk gaidīju GTA 1&2 uz telefona…hmm, varbūt ir?

    Reklāma