Web Analytics
More
    Reklāma

    Photoshop tagad būs pieejams pārlūkā, kā arī iPad lietotne saņems RAW formāta atbalstu

    Jaunākie raksti

    Tehnoloģiju oktobris nav piepildīts tikai ar ziņām par jaunām ierīcēm no lielajiem uzņēmumiem, taču kaut kas jauns tiek prezentēts arī programmatūras jomā, un par tiem ziņojis uzņēmums Adobe.

    Oktobra pēdējā nedēļā norisinājās Adobe Max pasākums, kurā tika prezentēti dažādi jaunumi, kas saistīti ar uzņēmuma programmatūras iespējām. Pietiekami skaļi sevi ir pieteicis Photoshop, jo iPad lietotnē beidzot būs iespējams apstrādāt RAW formāta failus. Tas varētu būt liels ieguvums tiem nozares ekspertiem, kuri vēlas savu ikdienas digitālo materiālu apstrādes darbu pārcelt tieši uz iPad Pro ierīcēm, lai tās aizstātu portatīvos datorus. Tā kā tagad Photoshop lietotne iPad planšetdatoros varēs apstrādāt visus Adobe sarakstā iekļautos RAW formātus, arī ProRAW, ko ļauj uzņemt iPhone 13 Pro modeļi.

    Reklāma

    Nākamais lielākais jaunums ir Photoshop interneta pārlūka versija. Tā gan vairāk domāta tam, lai dalītos ar darbiem un saņemtu par tiem komentārus, jo redigēšanas iespējas būs visai ierobežotas. Katrā ziņā solis uz priekšu ērtību ziņā. Šī pārlūka versija arī savienosies ar parasto datora versiju, lai visa informācija ir pieejama abās versijās. Mākslīgais intelekts tagad būs spējīgs automātiski atpazīt dažādus objektus bildē, lai tos izolētu, kā arī ainavu režīms (Landscape Mixer) spēs automātiski pārveidot bildes, attēlojot dažādus gadalaikus. Tiesa, piemērā attēlotā apstrāde neizskatās ļoti dabiska.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma