Web Analytics
More
    Reklāma

    Iespējams, jaunie MacBook Pro datori būs aprīkoti ar ekrāna izgriezumu

    Jaunākie raksti

    Pirmdienas, 18. oktobra vakarā, ir gaidāms vēl viena Apple rudens prezentācijas, kuras ietvaros, iespējams, tik atklāji jauni MacBook Pro sērijas portatīvie datori. Vismaz tādas ir gaidas un baumas, kā arī burtiski pagājušajā piektdienā sociālajos tīklos parādījās informācija par to, ka jauno datoru ekrānos varētu būt speciāls izgriezums, līdzīgi iPhone 13 viedtālrunim.

    Šīs ziņas gan var uzskatīt par ļoti nedrošām, jo arī vizuālais materiāls ir nesaprotams, taču kāds Reddit lietotājs dalījies ar informāciju, ka jaunajos MacBook Pro ekrāna augšējā daļā būs speciāls kameras izgriezums. Tajā papildu būs iebūvēts mikrofons un sensors, lai mērītu apgaismojumu. Viss šis būs iekļauts modulī, kas veido ekrāna izgriezumu, lai jaunajiem portatīvajiem datoriem displejs gandrīz pilnībā pārklātu visu pieejamo virsmu. Arī skatoties it kā paredzētās izšķirtspējas, ir vērojama noteikta sakarība, tomēr informācija ir ļoti mīklaina. Piemēram, 14 collu ekrāna izšķirtspēja varētu būt 3024×1964, un noņemot 74 pikseļus, kas būtu izgriezuma augstums, saglabātos 16:10 attiecīiba ar 3024×1890 pikseļu izšķirtspēju.

    Reklāma

    Avots: Weibo

    Katrā ziņā tas nebūtu nekas jauns Apple produktu dizainā, jo tiešām atgādinātu visus iPhone modeļus, sākot ar iPhone X no 2017. gada. Tiesa, šis MacBook risinājums nenodrošinātu Face ID biometrisko autentifikāciju, un tiek prognozēts, ka jaunie portatīvie datori būs aprīkoti ar pirkstu nospieduma lasītāju. Sociālajos tīklos saistībā ar šīm baumām jau ir parādījušās smieklīgas interpretācijas, ka izgriezums aizņems pusi ekrāna. Bet par to visu varēsim pārliecināties pirmdienas vakarā, kas ir burtiski ap stūri. Arī šo pasākumu dokumentēsimi kā ierasts, lai pēc iespējas ātrāk nodotu informāciju saviem lasītājiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    8 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Aplis
    18.10.2021 09:35

    Izgriezums ir PRO pazīme. Galvenais ir nemulst un nenolaist cenu, cilvēki apēdīs gan izgriezumu, gan uzlodēto atmiņu, gan citus kompromisus.

    nnjhh
    18.10.2021 23:33
    Reply to  Aplis

    Neraudi , mazo draudzinj. Tavs 200 euro Acer noteikti var izdarit visu atrak.

    Rūdolfs Rancāns
    18.10.2021 09:49

    euu.. bet kāda jēga publicēt baumas dažas stundas pirms prezentācijas?

    Kursors.lv
    18.10.2021 10:46

    Tieši tāda arī jēga ir – lai raisītu diskusijas arī pirms pasākuma. Vakarā, protams, visi skatīsimies prezentāciju un pēc tam uzreiz informēsim atrādītos jaunumus.

    Jnsorange
    18.10.2021 20:44

    njuss.. cik tad būs cena? ? 3k vai 5k?

    Jnsorange
    18.10.2021 21:01
    Reply to  Jnsorange

    Pff… bet ja tiešām efektivitāte tik liela un baterija ātri lādējas, tad iespējams jā – 2.5k nemaz nav dārgi priekš tāda tipa ierīces..

    Reklāma