Web Analytics
More
    Reklāma

    Intel apstiprina, ka Arc videokartēm netiks ierobežotas kriptovalūtas ģenerēšanas iespējas

    Jaunākie raksti

    Vasaras izskaņā parādījās informācija, ka Intel gatavojas startēt grafisko procesoru tirgū, piedāvājot jaudīgas videokartes. Nupat uzņēmums apstiprinājis, ka netiks ierobežota iespēja šos produktus izmantot kriptovalūtas rakšanai.

    Jauno videokaršu Arc Alchemist prezentācija varētu būt gaidāma 2022. gada janvārī tehnoloģiju izstādē CES. Šobrīd ir ļoti liela interese, ko tad spēs piedāvāt Intel, un ir patīkams satraukums par to, ka diviem lielajiem spēlētājiem – Nvidia un AMD – pievienosies trešais konkurents. Vislielākās cerības tiek liktas uz to, ka Intel varētu nodrošināt pieprasījumu pēc videokartēm, tomēr daļēji tas varētu arī nenotikt, jo Intel jau šobrīd paziņojuši, ka nevēlas ierobežot cilvēkiem izmantot savus produktus. Tas nozīmē, ka to varēs izmantot ne tikai videospēļu un dažādu grafisko procesu apstrādei, bet arī kriptovalūtas ģenerēšanai.

    Reklāma

    Piemēram, Nvidia šim nolūkam ir radījusi dažādus ierobežojumus savai 30XX videokaršu līnijai, tomēr tāpat tas nav nesis cerēto rezultātu. Acīmredzot Intel neredz jēgu, kaut ko īpaši ierobežot no lietojamības aspekta, jo komponenšu pieejamība šobrīd ir tāda, kāda tā ir. Kaut arī prezentācija varētu būt gaidāma jau pēc diviem mēnešiem, tad reāla pirmo Arc Alchemist produktu nonākšana tirgū varētu būt vēlāk. Vispirms plānots izlaist grafisko karti, kas paredzēta tieši portatīvajiem datoriem, bet pēc tam 2022. gada vidū arī galda datoriem. Vēl nedaudz jāpaciešas, lai tad sagaidītu šos lielos jaunumus no Intel. Iespējams, ka tie nedaudz sašūpinās šo tirgu.

    AvotseTeknix
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    17.10.2021 16:24

    Pareizi. Jo nav speciāli jāčakarē tehnika vietās, kur vienkārši pareizi jānoregulē likumdošana. Tai skaitā piegriežot rauseklīšu aktivitātes lai arī kā tas ofšoru mīlētājiem nepatiktu.

    Reklāma