Web Analytics
More
    Reklāma

    Nvidia bijis veiksmīgs gada otrais ceturksnis, sasniedzot 6,5 miljardu dolāru apgrozījumu

    Jaunākie raksti

    Grafisko karšu izstrādātājs Nvidia publiskojis pārskatu par šī gada pirmā un otrā ceturkšņa finanšu rādītājiem, un šis gads ir bijis visai veiksmīgs. Otrajā ceturksnī uzņēmumam izdevies apgrozīt 6,51 miljardus dolāru.

    Acīmredzot Nvidia finanšu gada kalendārs nedaudz atšķiras, jo dati ir par periodu no maija līdz pirmajam augustam. Šo trīs mēnešu laikā sasniegti līdz šim labākie finanšu rādītāji, apgrozot iespaidīgos 6,5 miljardus dolāru, kas ir 68% pieaugums, salīdzinot ar iepriekšējā gada otro ceturksni. Vislielākos ieņēmumus nesusi spēļu nozare ar 3,06 miljardiem (pieaugums par 85%), datu centru pakalpojumi apgrozījuši 2,37 miljardus (pieaugums par 35%), profesionālās vizualizācijas joma attiecīgi ienesa 519 miljonus (pieaugums par 156%), bet autotransporta nozare 152 miljonus (pieaugums par 37%).

    Reklāma

    Kā redzams, tad galvenā Nvidia naudas plūsmas veidotāja ir spēļu nozare, un tas nav nekāds pārsteigums, jo uzņēmums aktīvi turpina izstrādāt un piedāvāt jaunas RTX 30xx sērijas videokartes. Piemēram, Nvidia galvenais finanšu cilvēks minēja, ka šobrīd vispārdotākā videokarte varētu būt tieši RTX 30 LHR versija, kurai ir ierobežota iespēja tikt izmantotai kriptovalūtas iegūšanā. Tas ir īpaši pievilcīgi to lietotāju acīs, kuri šo jaudīgo grafisko procesoru vēlas izmantot darbam vai videospēlēm. Tāpat augusi Nvidia akciju cena, kas pēdējo 12 mēnešu laikā palielinājusies par 57%.

    AvotsHexus
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma