Web Analytics
More
    Reklāma

    DXOMark norāda, ka iPhone 13 kamera ir labāka par iPhone 12 Pro modelī izmantoto

    Jaunākie raksti

    DXOMark komanda ir veikusi savu novērtējumu jauno iPhone 13 modeļu kamerām. Kā norāda viņu veiktie testi, tad šī gada parastā iPhone 13 modeļa kameras ir labākas par iPhone 12 Pro kamerām. Protams, šis ir diezgan subjektīvs vērtējums.

    Apple iPhone 13 modelis fotogrāfēšanās kategorijā ieguva 138 punktus, kas ir par vienu vairāk nekā iPhone 12 Pro, bet abi modeļi ir saņēmuši 117 punktus video kategorijā. Kaut arī divu kameru iPhone modelis nav saņēmis telefoto kameru, ar kuru ir aprīkoti Pro sērijas modeļi, tomēr iPhone 13 galvenā kamera ir tāda paša izmēra un sensora, kā iPhone 12 Pro Max modelis. Iepriekšējā gadā modeļu kameras atšķīrās vairāk nekā šī gada versijas. Galvenā kamerā ir saņēmusi arī sensora stabilizāciju un F/1.6 apertūru. Tikmēr ultra platā kamera ir identiska iPhone 12 modelim. Tieši šīs izmaiņas un procesora uzlabojumi ļauj uzņemt labākas bildes nekā iPhone 12 Pro modelim, kas ir atzīstams sasniegums, pārsitot tieši Pro līniju.

    Reklāma

    Būtisku atšķirību arī nav starp iPhone 13 un iPhone 13 mini modeļiem, jo abi telefoni ir saņēmuši vienādas kameras. Tāpat abi Pro modeļi ir aprīkoti ar vienādām kameru komponentēm. Vairāk kritikas saņēmusi video uzņemšana, ko tie ir trokšņaini, īpaši slikta apgaismojuma apstākļos, kā arī video nav spējīgs tvert visas krāsas ļoti kontrastējošos apstākļos. Mana personīgā pieredze norāda, ka iPhone 13 tiešām ļauj uzņemt ļoti labas bildes sliktā un tumšā apgaismojumā, par video un dienas bildēm tas ir mazāk izteikti.

    Kopējais iPhone 13 rezultāts DXOMark topā ir 130 punkti, kas iekļauj gan foto, gan video kategoriju, bet iPhone 13 Pro modelim tas ir 137, kas ierindojies 4. vietā globālajā topā. Salīdzinājumam iPhone 12 Pro Max ir identisks rezultāts iPhone 13 ar 130 punktiem, bet iPhone 12 Pro tie ir 128 punkti.

    Avots9TO5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Bats
    14.10.2021 17:30

    “F/1.6 apertūru”. Sēdies, divi.

    Reklāma