Web Analytics
More
    Reklāma

    Izlaista īpaša spēļu pults un austiņu versija par godu Xbox 20 gadu jubilejai

    Jaunākie raksti

    Atzīmējot Xbox spēļu konsoles 20 gadu jubileju, Microsoft ir atjauninājis spēļu kontroliera un austiņu dizainus. Tie papildinās nesen kā noslēgto sadarbību ar Adidas, par īpašu apavu modeļu izveidi.

    Lai godam atzīmētu šo nozīmīgo jubileju vienai no populārākajām spēļu konsolēm pasaulē, radītāji Microsoft to vēlas darīt ar dažādiem vizuālajiem līdzekļiem. Viens no tādiem noteikti ir klasiskās bezvadu spēļu pults izskata atjaunināšana, kā arī Xbox Stereo austiņu vizuālās izmaiņas. Abi produkti tagad ir saņēmuši caurspīdīgu dizainu, kas ir ietverts melnā korpusā ar zaļas krāsas elementiem. Tādējādi simbolizējot pašu pirmo spēļu konsoles versiju, kā arī krāsu gamma ir līdzīga jaunākajai Xbox Series X konsolei.

    Reklāma

    Bezvadu spēļu pults lielākā korpusa daļa būs melnā krāsā, bet iekšējās komponentes pelēkā, veidojot “tehnoloģisko” dizainu. Zaļos elementus redzēsim pults rokturos un Xbox logo. Iegādājoties šo īpašo jubilejas izlaiduma versiju, lietotājiem būs iespējams iegūt arī svētku attēlu. Spēļu pults sadarbosies gan ar jaunākajām konsolēm, gan iepriekšējās paaudzes Xbox One, Windows darbinātajiem datoriem, un Android un iOS mobilajām ierīcēm. Arī speciālajām austiņām lielākā daļa korpusa ir melnā krāsā ar šādiem pašiem pelēkiem iekšējiem elementiem. Zaļo krāsu ieraudzīsim mikrofona galā, kā arī ap auss spilventiņiem. Ērta funkcionalitāte varētu būt skaļuma regulēšana ar grieziena palīdzību skaļruņa sānā.

    Abu produktu cena būs sākokt no 64,99 EUR, un tie būs pieejami no 15. novembra.

    AvotsHexus
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma