Web Analytics
More
    Reklāma

    Piektdien atkal novērots “Facebook”, “Messenger”, “Instagram” un “WhatsApp” darbības pārtraukums

    Jaunākie raksti

    Jāatzīst, ka šī nedēļa “Facebook” bija visai smaga, taču arī darba nedēļas izskaņā nedienas turpinājās. Piektdienas pēcpusdienā lietotāji ziņojuši gan par “Facebook”, gan tai piederošo lietotņu darbības pārtraukumu atsevišķos pasaules reģionos. Līdzīga ķibele, kas bija vērojama globāli, “Facebook” piemeklēja pirmdien, 4. oktobrī.

    Lietotāji piektdien ziņojuši, ka līdztekus “Facebook” nestrādā arī saziņas lietotnes “WhatsApp”, “Messenger” un “Instagram”. Pašreiz izskatās, ka Latvijā šāda problēma netika novērota. Ja tomēr bija, vari par to droši pastāstīt komentāru sadaļā.

    Reklāma

    “Facebook” un “Instagram” vietnē “Twitter” informēja, ka atsevišķi lietotāji saskārušies ar servisu darbības pārtraukumu un solīja pēc iespējas ātrāk atrisināt šo situāciju. Jau nākamās pusstundas laikā lietotnes atkal strādāja. Jāatgādina, ka pirmdien uzņēmums ar šo problēmu cīnījās sešas stundas.

    Uzņēmums atklāj, ka pie vainas, visticamāk, bijis tas pats iemesls, kas pirmdien – konfigurācijas izmaiņas “Facebook” datu centros esošajos maršrutētājos.

    Vienlaikus šie darbības pārtraukumi lietotājos raisījuši bažas par lietotņu uzticamību un drošību, kas īpaši svarīgi mazajiem uzņēmējiem, kuri izmanto “WhatsApp” un “Facebook Messenger” kā primāro saziņas līdzekli ar klientiem. Pirmās sekas tam jau redzamas. Ziņojām, ka desmitiem miljoni lietotāju pirmdien pārgājuši uz konkurentu saziņas lietotnēm – “Telegram” un “Signal”.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    salzenberg
    09.10.2021 13:18

    Kā var rakstīt Latvijā nav novērota? Kādi pētījumi veikti šajā ziņā? Ne visi ies publiski izrādīt savu neapmierinātību, kā tās ego narcistiskās Kārenas.

    Roberts
    09.10.2021 13:33

    Cik dragqueen pardozeja antidepresantus del si ?

    Reklāma