Web Analytics
More
    Reklāma

    Kens Bloks sadarbosies ar Audi, lai rādītu trikus ar jaudīgiem elektroauto

    Jaunākie raksti

    Pēc 11 gadu sadarbības pazīstamais autosportists Kens Bloks pārtraucis sadarbību ar Ford, un šobrīd gatavojas uzsākt jaunus projektus tieši ar elektroauto, ko nodrošinās autobūves uzņēmums Audi.

    Tie, kuri seko Kena Bloka Gymkhana sērijas video, jau būs redzējuši, kādus iespaidīgus manevrus šis braucējs spēj veikt, vienmēr to darot ar skaļu un jaudīgu iekšdedzes dzinēju, tomēr arī šim rokrakstam ir laiks mainīties. Kens Bloks janvārī, pēc viņa vārdiem, kļuva par brīvo aģentu, pēcāk paziņojot par sadarbības noslēgšanu ar Audi. Kā norāda pats braucējs, tad viņš ir ļoti priecīgs par jauno iespēju mainīt savus Ford īpaši radītos “muskuļauto” pret automašīnām ar elektrisko dzinēju. Tas viss ir par jaudu, un kā zināms, tad elektromotori savā ziņā ir spējīgi sasniegt vēl lielāku jaudu un ātrumu nekā iekšdedzes dzinēji.

    Kaut arī liela daļa autosporta fanu mīl tieši motoru un izpūtēju rēkoņu, tomēr jaunajai paaudzei patīk arī elektromotora skaņa, kas var saistīties tieši ar jaudu un ātrumu, ko arī akcentē pats Bloks. Pagaidām gan nav precīzāka informācija, kad mēs varētu ieraudzīt pirmo sadarbības projektu, tāpēc līdz tam var pagremdēties atmiņās par jaudīgajiem video ar Ford mašīnām, vai apskatīt neseno Kursora braucienu ar Audi Q4 e-tron.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma