Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple iPhone 13 būs pirmie iPhone modeļi ar divu eSIM atbalstu

    Jaunākie raksti

    Kā jau parasti, tad nākamjās dienās pēc jauno produktu prezentācijām, atklājas dažādas mazās detaļas. Šajā sakarā var atzīmēt, ka jaunie Apple iPhone 13 modeļi tagad atbalstīs divas eSIM kartes.

    Tas nozīmē to, ka ja jums ikdienā nepieciešams izmantot divas SIM kartes un divus numurus, tagad pilnībā nevajadzēs vērt vaļā telefonu un tajā ievietot jau novecojušo fizisko SIM karti. Kopš laika, kad iPhone viedtālruņi sāka atbalstīt eSIM standartu, kas bija 2018. gadā, kad tika izlaists iPhone XS modelis, divu SIM karšu atbalsts bija iespējams ar vienu fizisko SIM karti, otru izmantojot eSIM veidā. Taču tagad Apple mājaslapā pie iPhone 13 tehniskās specifikācijas ir izcelts duālais eSIM atbalsts. Šo iespēju saņems visi četri sērijas modeļi.

    Reklāma

    Uzreiz jau parādījies jautājums, vai tādā gadījumā nav iespējams pieslēgt pat trīs numurus, ja papildu izmanto vēl arī fizisko SIM karti, tomēr uz šo nav atbildes. To varēs sniegt vienīgi reāli testi, un pircēju rokās pirmie iPhone 13 modeļi nonāks jau šajā piektdienā, bet ne Latvijā. Principā šīs ir sīkas detaļas, tomēr digitālajā laikmetā tas ir ļoti noderīgi, neliekot ņemt “štubi”, lai atvērtu kādu vecmodigu SIM kartes vietu telefona sānā. Nākotnes skatījumā tas paver iespējas radīt telefonu, kuram ir minimāli maz atveres punktu, radot ļoti noslēgtu ierīce. To arī vēlas Apple, ieskicējot plānus iPhone vispār neaprīkot ar uzlādes pieslēgvietu, bet darot to ar bezvadu risinājumu, piemēram, MagSafe.

    Avots9TO5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Seregin
    20.09.2021 22:53

    Mūsu Tele 2 vēl joprojām vienu e-sim nevarēs pieslēgt…

    Kloons
    17.11.2021 10:15
    Reply to  Seregin

    Par šo man bija jautājums – Vai Tele2 eSIM un Bite parastā sim mācēs sadzīvot vienā telefonā?
    Tele2 mājaslapā jau lepni izgriezuši krūtis un saka ka eSIM is a way to go. LMT diemžēl pagaidām netiek izskatīts kā opcija.

    Kursors.lv
    17.11.2021 10:40
    Reply to  Kloons

    Latvijā iPhone telefonos nav iespējams izmantot eSIM.

    Kursors.lv
    17.11.2021 23:11

    Jā, tev taisnība. Bardaks ar to eSIM pie mums. Es sajaucu ar Apple Watch, ka tas te nav pieejams.

    Reklāma