Web Analytics
More
    Reklāma

    Sagaidāms, ka Microsoft 22. septembrī prezentēs jaunus Surface produktus

    Jaunākie raksti

    Septembri tiešām var dēvēt par tehnoloģiju mēnesi, jo nupat kā Apple, 14. septembrī, oficiāli prezentēja iPhone 13 viedtālruņa modeļus, bet jau nākamnedēļ, 22. septembrī, gaidāmi jaunumi no Microsoft Surface produktiem.

    Kā viens no lielākajiem jaunumiem varētu būt Surface Book 4 portatīvais dators, kas tagad būs aprīkots ar jaunu displeju, nodrošinot 120Hz atsvaidzi, kā arī kopā ar jauno Windows 11 būs iespēja ērti pārslēgties starp 60 un 120Hz. Kā norāda baumas, tad Surface Book 4 varētu arī mainīt dizainu, vēl vairāk līdzinoties Apple iPad Pro. Iespējams, ka šajā modelī nebūs vairs iespējams noņemt ekrānu, bet tas būs savienots ar klaviatūru.

    Reklāma

    Ir parādījušās ziņas par Surface Duo 2 viedtālruņa otro paaudzi. Kaut arī pirmā versija bija pietiekami labi prezentēta un interesants produkties ar diviem displejiem, tomēr izskatās, ka gan sākotnēji augstā cena 1549 EUR, gan programmatūras problēmas, šo viedtālruni ir pazudinājusi. Jaunais modelis būs aprīkots ar Snapdragon 888 procesoru, 8GB operatīvo atmiņu, kā arī lielākas atsvaidzes displeju. Tāpat Surface Duo būs aprīkots ar trim dažādām kamerām tā aizmugurē, padarot to līdzīgāku konkurentam Samsung Galaxy Z Fold3. Redzēs, vai jaunumi ļaus šim modelim iegūt reālu interesi pircēju vidū.

    Sagaidāmi uzlabojumi arī Surface Pro X planšetdatoram, kas tomēr saglabās iepriekšējo dizainu. Jaunā ierīce varētu saņemt jaunu displeju ar lielāku atzvaidzi, kā arī jaunu Microsoft SQ mobilo procesoru. Precizāku informāciju varēs sniegt pati prezentācija. Visticamāk redzēsim Surface Pro 8 planšetdatoru, kas tagad saņems lielāku displeju ar šaurākām apmalēm. Papildu saņemot vismaz vienu Thunderbolt pieslēgvietu, sniedzot iespēju gan ātrāk lādēt iekārtu, gan pārraidīt dažāda veida informāciju pa vadiem.

    Par visu precīzāk un sīkāk varēs uzzināt jau nākamajā trešdienā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma