Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft Surface Duo no 18. februāra būs pieejams Eiropā par 1549 EUR

    Jaunākie raksti

    Pagājušā gada septembrī Microsoft beidzot sāka piedāvāt savu salokāmo planšetdatoru un viedtālruni divi vienā – Surface Duo. No februāra ierīce būs pieejama arī Eiropas tirgum, un tā maksās visai iespaidīgus 1549 EUR.

    Salīdzinot ar citiem konkurentiem salokāmu viedtālruņu kategorijā, Microsoft ir izvēlējies klientiem piedāvāt produktu, kurā ir savienoti divi atsevišķi ekrāni. Tas ļāvis iegūt gan planšetdatoru, gan telefonu, kas perfekti spēj salocīties abos virzienos. Tāpat tam nav nekādu kameru izvirzījumu, kas uzlabo tā kompaktumu, un to var dēvēt par plaukstdatoru, bet šis termins jau kādu laiku ir pazudis no mūsu ikdienas.

    Reklāma

    Surface Duo darbina Android, bet Microsoft jau saņēmis daļu kritikas par to, ka laikus netiek izlaisti programmtūras uzlabojumi, kā arī lietotņu izstrādātāji ir visai kūtri, lai izmantotu šo divu ekrānu priekšrocības. Daļai lietotāju šāds tālrunis varētu būt visai ērts līdzgaitnieks ikdienas darbos, tomēr augstā cena pret savā ziņā jau novecojušu produktu var neveicināt pieprasījumu. Vismaz ASV tirgū, kur Surface Duo bija pieejams vispirms, cena samazināta par 400 USD, tagad tam maksājot 999 USD.

    Eiropā un Kanādā salokāmā Surface ierīce būs nopērkama no 18. februārā, un tā būs pieejama Francijā, Vācijā un Lielbritānijā mūsu pusē.

    Salokāmais Microsoft Surface Duo viedtālrunis pavisam drīz nonāks pircēju rokās

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Fufcix
    14.02.2021 08:01

    Telefons datora cenā, mazliet nenopietni.

    Reklāma