Web Analytics
More
    Reklāma

    Surface Duo – arī Microsoft māžojas ar salokāmajiem telefoniem

    Jaunākie raksti

    Microsoft īpašā pasākumā kopā ar citām Surface ierīcēm izziņoja jauno Surface Duo mobilo ierīci. Izskatās, ka salokāmo mobilo ierīču trakums ir pārņēmis pasauli un arī Microsoft pavisam noteikti vajag māžoties ar šādu produktu.

    Reklāma

    Suface Duo ir salokāma Android ierīce, kas sastāv no diviem 5.6 collu displejiem ar 2019. gada nogalei nepiedienīgi treknām apmalēm. Un, nē, tas nav tik glauns salokāms telefons kā Samsung Galaxy Fold, bet drīzāk “Es arī! Es arī!” pakaļskriešana ar diviem atsevišķiem kopā sastiprinātiem displejiem. Līdzīgus nenopietnus produktus mēs esam redzējuši arī no LG.

    Katrā displejā varēsim darbināt atsevišķas programmas vai arī  izvērst vienu programmu uz abiem displejiem. Surface Duo eņģe ļaus displejus apliekt 360 grādus un padarīt par mazu grāmatiņu.

    Jaunais produkts ir tik “zaļš”, ka Microsoft to pārdošanā plāno laist tikai nākamā gada nogalē. Microsoft paši saka, ka tik ilgs laiks ir nepieciešams, lai paspētu radīt programmas, kas spēj izmantot divus displejus un radīt šādai ierīcei jēgu. Es gan domāju, ka Microsoft cer, ka ļaudis par šo produktu aizmirsīs un to klusiņām varēs paslaucīt zem paklāja. Mēs taču arī ļoti labi atceramies, kā Microsoft iepriekš gāja ar izstrādātāju aicināšanu radīt lietotnes viņu produktiem. Khem, draņķīgi gāja.

    Vai mēs esam skeptiski par šo produktu? O, jā! Tas ko Microsoft šovakar prezentēja neizskatās cienīgs valkāt Surface ierīces vārdu. Vai tas ir labi, ka Microsoft strādā šajā virzienā? O, jā! Lai arī Microsoft izsapņotos skārienjūtīgos displejus portatīvajos datoros mēs joprojām nelietojam, tomēr šis uzņēmums ir viens no tiem, kas vispār virza uz priekšu personālo datoru jomu. Tādējādi, malači, Microsoft, turpiniet mest pret griestiem šādas pankūkas un varbūt kāda no tām arī pielips!

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    14 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kristaps Ķēdis
    02.10.2019 20:54

    Ar skoču salīmēts? :D

    Alvis Kūms
    02.10.2019 22:06

    pff,nesaprotu tavu skepsi. man reāli šis patīk! Esošā mobilā biezumā divi ekrāni, kas nesalūzīs pa vidu (nu ja necentīsies). Riktīgi patīk!

    Aigi
    03.10.2019 08:51

    es ar nesaprotu skepsi. Man tīri tā neko patīk. Nedaudz piestrādāt un būs baigi ok.

    Dzintars
    03.10.2019 09:39

    Un tieši kā izmantotu Galaxy Fold? tāpat kā to, tā arī šo varētu izmantot, štrunts par atdalījuma vietu pa vidu. katrai lietai ir sava mērķauditorija, noteikti būs cilvēki, kam šis būtu lietderīgs verķis. Galvenais, lai sistēmatbalsts nepazūd pusceļā, ja būs apdeiti, tad tīri izmantojama lieta + jāpiezīmē, ka cenas priekš Neo un Duo produktiem solās būt tīri pieņemamas salīdzinot ar lokāmo telefonu cenām.

    Mozhils
    08.10.2019 11:38

    Manuprāt šis vispār nav liekams telefonu plauktiņā. šeit ir runa par ļoti portablu planšeti. Un jā, arī es labprāt ko tādu iegādātos. Jācer tik, ka to iekšējo šķirbu starp ekrāniem uztaisīs tomēr šaurāku. Patika arī opcijas ar pievienojamo klaviatūru – pārvēršas ar mini portatīvo datoru ar touchpad’u.

    digitalk
    03.10.2019 10:29

    man pirmais, kas nāk prātā, būtu Waze — uz viena ekrāna kopējā karte/atbilde uz zvaniem, uz otra 3D directions. tikai, cik ilgi 2 ekrānus turēs baterija?

    digitalk
    03.10.2019 11:39

    karāsies, kur Teslai ekrāns, pat ērtāk, jo var nostiprināt ar leņķi pret vadītāju. kabināt nafigatorus priekšā vējstiklam man neliekas prāta darbs pat nieka 6″ lāpstai :)

    Aigi
    03.10.2019 12:47

    Nu tas lieliski aizstātu planšeti 2:1.
    Un man uz velotrenažiera nevajadzētu likt laptopu, bet gan varētu šo izmantot, lai veiktu treniņus Zwift’ā.
    birojā, konference, sanāksmē veikt pierakstus vienlaikus ari kontaktēties nepieciešamības gadījumā

    Daudz kur varētu izmantot.

    Einis
    03.10.2019 16:21

    Man tieši tāds pats jautājums radās pie Neo raksta. Kur vispār pielietojums. Neo gadījumā vispār izskatās, ka eņģe pa vidu cm plata.

    Raimonds Kleinbergs
    03.10.2019 10:16

    Sis noteikti ir labāks risinājums kā locāmam ekrānam. Vienīgi kā telefons tas nav īpaši aktuāls. Kā planšete kuru var ielikt lielā kabatā, varbūt arī noder.

    Ivars Dzerve
    03.10.2019 13:31

    Ļoti ceru, ka nenobeigsies grūtniecības stadijā vai nepiedzims nedzīvs. Šis nu ir gadžets ko gaidīt ar nepacietību.

    Reklāma