Web Analytics
More
    Reklāma

    Salokāmais Microsoft Surface Duo viedtālrunis pavisam drīz nonāks pircēju rokās

    Jaunākie raksti

    Microsoft Surface Duo viedtālrunis noteikti nav nekas jauns – uzņēmums ar to pasauli iepazīstināja pagājušā gada oktobrī, tātad pagājis ir gandrīz gads, un jau var veikt pirmo iepriekšpasūtīšanu šim divu ekrānu viedtālrunim. Pie pirmajiem pasūtītājiem Microsoft Surface Duo viedtālrunis nonāks 10. septembrī, tā cena ir sākot no 1399 dolāriem. Protams, Microsoft Surface Duo viedtālrunis pieejams tikai pircējiem ASV.

    Suface Duo ir salokāma Android ierīce, kas sastāv no diviem 5.6 collu 1800 x 1350 izšķirtspējas ekrāniem ar pat 2019. gada nogalei nepiedienīgi treknām apmalēm. Turklāt tiek izmantoti īsteni divi ekrāni, nevis salokāms ekrāns, līdzīgus nenopietnus produktus mēs esam redzējuši arī no LG.

    Reklāma

    Surface Duo izmanto nu jau padzīvojušu Qualcomm Snapdragon 855 procesoru ar 6 GB RAM un 128 GB atmiņu. Šo pašu specifikāciju var atrast tādos viedtālruņos kā Xiaomi Mi 9. Atvērtā veidā Surface Duo ir 4.8 mm biezs, viedtālrunis sver 250 gramus, kas nav pārāk daudz šādai divu ekrānu ierīcei.

    Surface Duo prot sadarboties ar Surface Pen irbuli, bet to nāksies piepirkt klāt atsevišķi. Irbuli nav iespējams jēdzīgi ievietot vai pievienot pie Surface Duo korpusa.

    Microsoft it kā ir nodemonstrējis, ka satura pārvilkšana starp ekrāniem būs ērta, bet daudzi tam netic. Tāpat būs problēmas ar ekrāntastatūru, jo tā tiks sadalīta starp ekrāniem, kad eņģe ir vertikāli, bet tastatūru pa vienu ekrānu var dabūt tikai, kad eņģe ir horizontālā novietojumā.

    Surface Duo izmantota viena vienīga 11 megapikseļu kamera, tātad lietotājs nevarēs paļauties uz vairāku kameru maģiju, kas pieejama citos līdzīgas cenas flagmaņos. Tāpat nekas nav minēts par kameras nakts spējām un citām gandrīz jau par normu kļuvušām kameru iespējām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    13.08.2020 10:53

    Vienreiz jau mazais mīkstais aptaisījās ar viedtālruņiem. Izskatās, ka ar to viņiem bija par maz.

    Martins
    13.08.2020 22:33

    Šķiet autoram nav ne mazākās nojausmas par ko viņš raksta un ar ko salīdzina… Būtu vismaz iepazinies ar MS SD specifikāciju! Nez kāpēc Cnet, verge un citi vadošie tehnoloģiju portāli pauž pavisam citu viedokli?! Ja dēvējat sevi par tehnoloģiju ziņu un apskatu portālu, tad cenšaties vismaz objektīvus rakstus publicēt, ja tas nav iespējams, – varbūt vienkārši nerakstiet!!!

    Last edited 3 years ago by Martins
    13.08.2020 22:57
    Reply to  Martins

    Kur problēma?

    Martins
    13.08.2020 23:26

    Objektivitātē! Autors nav pacenties iedziļināties pat produkta konceptā, nerunājot jau par raksta stilu, – pilns ar subjektīvu viedokli. Surface Duo (starp citu kā visa surface sērija), ir jauna koncepta kategorija viedtālruņu tirgū. Visa pamatā ir produktivitāte un radošums. Tam nav nekāda sakara ne ar kameru skaitu, ne lokamiem ekrāniem, ne ne nopietniem LG tālruņiem. Kā jau teicu, ja nav ko rakstīt, tad labāk nerakstīt.

    Kursors.lv
    14.08.2020 07:34
    Reply to  Martins

    Ko tu pats domā par šo ierīci un kādus pārdošanas (lietošanas) panākumus saredzi tai?

    Reklāma