Web Analytics
More
    Reklāma

    “Twitter” varētu lietotājiem ļaut paslēpt savus vecos tvītus

    Jaunākie raksti

    Twitter” nerimstoši plāno jaunas funkcijas, kā uzlabot lietotāju pieredzi un nodrošinātu vēl lielāku privātumu. Uzņēmuma jaunākie plāni saistās ar iespēju arhivēt vecos tvītus, lai tie pēc noteikta laika, piemēram, mēneša, nebūtu redzami citiem lietotājiem.

    “Twitter” norāda, ka pašreiz šī funkcija ir izstrādes stadijā, taču paredzams, ka lietotājiem tiks piedāvāta iespēja automātiski arhivēt savus ierakstus pēc 30, 60 vai 90 dienām. Atsevišķiem lietotājiem tas, šķiet, būtu noderējis jau pirms krietna laiciņa. Zināmi gadījumi, kad savu veco tvītu dēļ cilvēks pat nav pieņemts darbā vai arī iekļuvis dažādās apkaunojušās situācijās.

    Reklāma

    Veco tvītu noņemšana, pēc “Bloomberg” teiktā, ir daļa no plašākas uzņēmuma sociālās privātuma iniciatīvas, kuras mērķis ir “Twitter” lietošanu padarīt patīkamāku arī no privātuma aspekta. Tās ietvaros uzņēmums šomēnes arī plāno testēt funkciju, kas dos iespēju noņemt sekotājus, tos tiešā veidā nebloķējot. Tāpat līdz gada beigām plānots izmēģināt iespēju, kas lietotājiem ļaus “noņemt sevi” no publiskām sarunām, kurās tie pieminēti. Izstrādes stadijā pašreiz atrodas arī funkcija, kas lietotājiem ļaus kontrolēt to, kurš var redzēt “ielaikotos” tvītus jeb tos, kuriem uzlikta atzīme “patīk”.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma