Web Analytics
More
    Reklāma

    “Twitter” ļaus kontrolēt, kurš varēs atbildēt uz taviem ierakstiem

    Jaunākie raksti

    Mikroblogošanas vietne “Twitter” nākusi klajā ar iespēju, kas lietotājiem ļaus ērtāk kontrolēt, kurš var atbildēt uz ierakstiem. Kāpēc ērtāk? Pērnā gada augustā “Twitter” jau izlaida funkciju, kas ļauj atzīmēt, kurš var atbildēt uz tvītiem, taču izmaiņas bija jāveic jau rakstīšanas brīdī. Funkcijas atjauninājums tagad dos iespēju arī pēc ieraksta publicēšanas veikt šādas izmaiņas.

    Attēlā augstāk parādīts, kā veikt šīs izmaiņas. Lietotājam atliek pieskarties trim horizontāli esošajiem punktiņiem ieraksta labajā malā un izvēlēties pogu “change who can reply”. Nospiežot to, tiks piedāvātas trīs opcijas:

    1. Atbildēt uz ierakstu var visi;
    2. Tie, kuriem lietotājs seko;
    3. Tikai tie, kuri pieminēti ierakstā.

    Šī funkcija ir viens no jaunākajiem piemēriem tam, kā “Twitter” cenšas uzlabot mijiedarbību starp lietotājiem un ierobežot nevēlamu komunikāciju. Jūlija sākumā rakstījām par vēl dažām iespējām, ko “Twitter” vēlāk varētu ieviest pielāgotākai un ērtākai saziņai. Viena no tām ir “trusted friends”, kas dos iespēju atzīmēt, ka tavus tvītus var redzēt tikai īpaši atlasīta auditorija – tuvi draugi.

    AvotsVerge
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma