Web Analytics
More
    Reklāma

    Instagram maina veidu, kā “storijos” varēs iekļaut saites uz tīmekļa vietnēm

    Jaunākie raksti

    Sociālais tīkls un lietotne Instagram jau oficiāli paziņojusi, ka šī mēneša beigās, 30. augustā, tā pārtrauks izmantot iespēju no video stāstiņiem atvērt tam pievienoto interneta adresi, pavelkot to uz augšu.

    Vasaras sākumā Instagram sāka testēt jaunu veidu, kā pievienot mājaslapu adreses storijos, un to varēs nodrošināt speciālie papildinājumi jeb stickers. Tas darīts ar domu, lai cilvēkiem ļautu komentēt tos video stāstiņus, kuros ir interneta saites, jo ar esošo risinājumu tas nav iespējams. Tāpat saites pievienošana kā atsevišķa sadaļa storijos šobrīd ir aktuālais veids, kādā lietotāji uztver Instagram, līdz ar to tā ir sava veida evolūcija. Sākumā gan šo iespēju, tāpat kā iepriekš, saņems tie lietotāji, kuru konti ir oficiāli verificēti vai tiem ir vismaz 10 000 sekotāju. Taču Instagram plānos ir šo iespēju padarīt plašāk pieejamu ikvienam lietotājam.

    Reklāma

    Avots: TheVerge

    Tā kā nākamās nedēļas laikā jau sāksim redzēt jaunās izmaiņas. Man personīgi šāda adreses pavilkšana no lejas uz augšu likās pietiekami ērta, tomēr tiešām nav iespējams atstāt komentāru, kas nozīmē, ka nav tik ērti lietotnē komunicēt tieši par šo vēlamo linku un saturu. Kā norāda Instagram pārstāvji, tad pēc lietotāju reakcijas un pieredzes, varēs spriest par funkcionalitātes piedāvāšanu plašākam lokam.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma