Web Analytics
More
    Reklāma

    Google Maps spēs atspoguļot informāciju par maksas ceļiem

    Jaunākie raksti

    Google Maps strādā pie jauna digitālo karšu servisa uzlabojuma, kas būs maksas ceļu atspoguļojums izvēlētajā maršrutā. Serviss nepārtraukti tiek uzlabots, jo aprīlī parādījās informācija, ka serviss piedāvās arī “viszaļāko” maršrutu.

    Jaunā iespēja tikusi pamanīta īpašajā Google Maps preview programmā, kurā vispirms tiek publicēti servisa nākotnē plānotie uzlabojumi, pirms tie nonāk pie visiem gala lietotājiem. Attiecīgi karšu serviss tagad būs spējīgs noteikt vai piedāvātajā maršrutā ir maksas ceļi, tilti vai jārēķinās ar citām papildu izmaksām. Google Maps piedāvās īsāko ceļu, kas varēs sevī iekļaut arī šos maksas ceļus, vai attiecīgi piedāvāt pilnībā bezmaksas maršrutu. Pagaidām testa režīmā karšu serviss sniedz informāciju, ka ceļā ir gaidāmi maksas posmi, tomēr tā nespēj attēlot izmaksas, kas arī būtu ļoti noderīgi. Tas varētu būt nākotnes papildinājums.

    Reklāma

    Līdzīgu funkcionalitāti saviem lietotājiem no 2019. gada piedāvā Waze lietotne, kuru autovadītāji krietni biežāk izmanto, lai pārvietotos un atrastu savu galapunktu. Tā kā Google ir Waze īpašnieki, tad attiecīgi šīs funkcionalitātes izstrādei un daļējai pārcelšanai nevajadzētu sagādāt papildu problēmas. Tāpat nav zināms, kad maksas ceļu atspoguļošana oficiāli nonāks līdz gala patērētājiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma