Web Analytics
More
    Reklāma

    “Google Maps” kļūs draudzīgāks “iPhone” lietotājiem

    Jaunākie raksti

    Tumšais režīms (dark mode) ienācis jau lielā daļā lietotņu, padarot to caurlūkošanu lietotāja acīm draudzīgāku. Martā arī “Google Maps” pievienojās šim pulciņam, piedāvājot tumšā režīma skatu “Android” lietotājiem. Dažus mēnešus vēlāk šī iespēja nonākusi līdz “iPhone” un “iPad” lietotājiem, kuri dark mode režīmu “Google Maps” varēs uzlikt drīzumā.

    Transporta vadīšana naktī nav nekāda drošā izprieca vien tādēļ, ka acis ātrāk nogurst, un skatīšanās uz spilgtu ekrānu šādās situācijās nepalīdz. Tāpēc tumšā režīma ieviešana “Google Maps” ir diezgan svētīga lieta. “Google” arī piedomājis pie tā, lai visi elementi kartē dark mode režīmā būtu labi saredzami. Piemēram, brauktuves un vietu nosaukumi iekrāsoti gaišāk pelēkā krāsā, kas labi izceļas uz melnā fona. Arī visas ikonas iekrāsotas košāk zaļā, oranžā krāsā, lai būtu laicīgi pamanāmas.

    Reklāma

    “Google” saka, ka tumšais režīms ir draudzīgs ne tikai lietotāja acīm īpaši naktī, bet arī ierīces baterijas darbības laiks būšot ilgāks. Zināms, ka pie tumšā režīma “Google Maps” lietotnē “iPhone” un “iPad” lietotāji tiks tuvāko nedēļu laikā, taču pilnībā pie visiem jaunā iespēja nonāks augusta beigās.

    Avots9to5mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Aigars Axx
    05.08.2021 12:25

    Vai tad ifonam ekrāna spilgtumu nevar regulēt?

    Koky
    06.08.2021 00:12

    Kad reiz viņi salabos Google maps Android auto sistēmai..
    Vismaz reģiona atbalstu

    Reklāma